2777
2789
سلام سارا جان انقد ب خودت استرس وارد نکن الان ب اندازه کافی هورمونای بدن بهم ریخته هست خدا خودش کارا رو پیش میبره من رو پسرم درد زیاد کشیدم ولی زودتر از اون چیزی ک فکرشو میکردم خدا کمکم کرد فقط دعا و ایه الکرسی یادت نره
نهایت 1روز تو بیمارستانی...به چیزای خوب فکر کن...راستی چرا یه مامای خصوصی نمیگیری مگه طبیعی نیستی؟
خدایا! کمکم کن؛ پیمانی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش نکنم

آپلود عکس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ایییددا جان
نه عزیزم طبیعی نمیخوام بیارم به دکترم گفتم سزارین و اونم گفت برای دو مرداد بیا بیمارستان خصوصی
من اصلا نمیتونم به طبیعی فکر کنم چون چیزایی بدی اطرافم دیدم اگه قرار بود طبیعی بیارم از الان کلی استرس میگرفتم
اما چون سزارینی هستم خیالم راحته زیاد بهش فکر نمیکنم
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=12172&PageNumber=28

برای بچه هاتون شعر و لالایی بخونید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام حدیثه جون.ممنون از راهنماییت عزیزم پمادو استفاده کردم.دیروز دکترم گفت عفونت در بارداری شایع است مخصوصا در فصلهای گرم.الانم مشکلی ندارم و بهم گفت دیگه لازم نیست مجددا پمادو استفاده کنی.بازم ممنون از راهنماییت.
حتما دارین شوخی می کنین
با تورم موجود احتمالا 25 ساله دیگه 540 میلیون پول خرد خواهد بود.
یعنی هر 100 میلیون رو که یک سکه سیاه حساب کنیم بعد 25 سال شما 5 سکه و نیم به بچه های ما پرداخت خواهید کرد؟
ترجیح میدم سکه طلا بخرم برا بچه ام تا بیمه...
2810