اینم چندتا مدل اطاق جوجه برای مامانایی که دوست دارن اطاق جوجوشون جدید باشه لطفا به منم سر بزنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=423060&PageNumber=5
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام مهنوش و زهرا جان زهرا راست میگی هر چقدر اینجا خلوته تو کلوپ مامانای مردادی غلغله است انقدر هم بالا پایین میره آدم رو عصبی میکنه نمیدونم چرا دوست ندارن بیان اینجا
پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
من اگه بخوام سزارین کنم مردادی میشه بچم اگه نه شهریور به دنیا میاد
البته خسته شدم از طبیعی هم میترسم سزارین میکنم این هفته رفتم 29 هفته . خیلی دلم یمخواد بچم زودتر به دنیا بیاد . واقعا تحمل دل دردا و گرما رو ندارم . جدیددا هم که دستم درد میکنن . شبها نمیتونم از یه پهلو به پهلوی دیگه بشم
نمیدونم شما هم همین طور هستنید؟ این قدر ترسو هستم که از جلوی بیمارستان رد میشم استرسم میگیره نمیدونم چطور میخوام زایمان کنم .
سلام s_h جان منم دقیقا رفتم توی 29 هفته. کلی برای نوع زایمان فکر کردم اخر سر دیدم واقعا میترسم از طبیعی با اینکه میدونم طبیعی بهتره و دکترمم برای طبیعی کلی تشویقم کرد ولی اخر سر سزارین رو انتخاب کردم.
من دوباره حالت تهوع صبح هام برگشته. همش هم بیحالم شب تا صبح هم خوابم نمیبره. خیلی هم برای سلامتی نی نی استرس دارم . ایشا الله نی نی های هممون راحت و سلامت به دنیا بیان
راستی گرما شماها رو اذیت نمیکنه؟ من اصلا نمیتونم از خونه برم بیرون حالم بد میشه همش نشستم زیر کولر. شب تا صبح هم با اینکه کولر با درجه زیاد کار میکنه من چند دفعه میرم دستو پامو با اب سرد میشورم ولی بازم از گرما خوابم نمیبره
سلام بچه ها خوبین؟ من از لگن درد شبا نمیتونم بخوابم رفتم تو 34 هفته خیلی سنگین شدم به سختی از خونه میرم بیرون گرما هم اذیتم میکنه منم همش گرممه شوشوی بیچاره از سرمای کولر شبا میره زیر پتو اما من با ملافه میخوابم جلو کولر اصلا هم به زایمان طبیعی فکر نمیکنم از اول با دکترم طی کردم که میخوام سزارین کنم منم دو سه روزه صبحها که بیدار میشم حس میکنم تهوع دارم نمیدونم چرا
پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
منم این هفته ساعتای 10 صبح که میشه حالت تهوع میکگیرم باید فوری چیزی بهورم اگه نه .....
اوف اوف گرما که نگو منم این مشکل رو با شوهر م دارم اون میلرزه منم عرق میریزم زیر باد کولر . واقعا حامملگی توی این ماهای گرم سخته . دلم میخواد فقط به هفته 37 برسم و بچه رو در بیارن نمیتونم تا 40 صبر کنم . بچه ها شما از سزارین نمی ترسین؟ من که از هر دو تا میترسم نمیدونم چه کار کنم
فکر نکنم سزارین 40 هفته باشه تا حالا که دیدم 38 هفته بوده من زیاد از سزارین ترسی ندارم مثل یه عمل میمونه فقط جای بخیه درد میگیره این همه آدم سنگ کلیه و کیسه صفرا عمل میکنن ما هم مثل اونا بزرگترین سختی که درد زایمان طبیعیه رو دیگه نداریم شوهرم سال 90 واریکوسل عمل کرد به خاطر کم تحرکی اسپرم، همش 10 روز تو رخت خواب بود بعد از حاش پا شد دقیقا هم همونجایی رو بریده بودن که واسه سزارین میبرن یکی از فامیلامون اردیبهشت سزارین کرد گفت اصلا به اون مقدار که فکر میکردم ترستاکه نبود اگه شیافی که واسه درد میدن رو به موقع بزنی سوزش بخیه از بین میره حتی از توالت فرنگی هم استفاده نکرد دو هفته بعد از خونه مادرش برگشت خونه خودش. الانم میگه یادم نیست کجام رو بریدن خیلی راحت بود براش.
سلام به مامانای مردادی من و تعداد زیادی از مامانای مرداد تو کلوپ هستیم همیشه از همون ماه اول اونجا حرف میزدیم نمیدونستم اینجا هم هست دخمل منم اوایل مرداد دنیا میاد بیمارستانم هم بهمن ،سزارین میخوام بشم دست و پام به شدت ورم کرده مشکل بیخوابی و تهوع و گرما رو دارم شما هم رنگ پوستتون تیره نشده با لکه های قهوه ای؟
به هر حال امیدوارم همگی زایمان راحتی داشته باشیم و نی نی هاذصحیح و سالم بیان بغلمون.
من همین طوری از عمل میترسدم متاسفانه یه فیلم هم از سزارین دیدن ترسم بیشتر شد . خیلی داغونم همش با خودم میگم 15 دقیقه بیشتر زود تموم میشه ...... اما باز یاد عمل مییافتم اگه خونریزی قطع نشه اگه امپول بی حسی رو بد بزننن... اگه اگه