2777
2789
آپلود عکس

دوستان برای دادن سفارش به ادرس زیر تشریف بیارید :

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=390231&postID=16996201#16996201
مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عسل بانو جون من بر عکس نظر دوستان میگم طبیعی زایمان کن اگه دوست داری ، البته در نهایت تصمیم با خودته و باید شرایط رو بسنجی !!!

من آمریکا زندگی میکنم عزیزم هیچ دکتری اینجا بیمارش رو تشویق به سزارین نمیکنه !! همه برات از مزایای زایمان طبیعی میگن !!
بعدشم الان دیگه اپیدورال میکنن و اون مرحله درد خیلی آسون تر میشه !!!

این همه آدم طبیعی زایمان میکنن توی دنیا چند درصدشون موی بچشون کنده میشه ؟؟ در هر حالتی اتفاق ممکنه بیفته حالا چه زایمان طبیعی چه سزارین !!!

ببخشید قصدم مداخله نبود فقط نظرم رو گفتم !!!

ایشالا که هر جوری که زایمان میکنی راحت زایمان کنی و صحیح و سلامت نینی خوشگلت به دنیا بیاد :)
مریم بانو جان، اصلا کاری به سزارین و طبیعی ندارم هر کسی نظری داره برای خودش
اما فکر میکنی، رفتار پزشکان با بیمار، بیمارستانها، شرایط درمانی و خیلی چیزهای دیگه آمریکا با ایران قابل مقایسه است؟
اینجا یکی از فامیلهای دورمون طبیعی زایمان کرد 18 سال بیشتر نداشت سر زایمان انقدر دکتر سرش داد زده و بهش فحش داده بود که بیچاره تا مدتها نمیتونست فراموش کنه از همه بدتر اینکه بد بخیه زده بودن چند روز بعد از زایمان بخیه هاش باز شده و به خونریزی افتاده بود.
تو آمریکا کی با مریض اینطوری رفتار میکنه؟ حتی به گربه های خونگیشون هم احترام میزارن.
یه لاک پشتی که لاکش شکسته رو میبرن براش لاک مصنوعی میزارن، چشمای چپ گوریل رو عمل میکنن و برای سگ لنگی که دو تا پا نداره چرخ میزارن تا بتونه راحت تر زندگی کنه اما اینجا هیچ ارزشی برای جون آدمیزاد قائل نیستن.
نمیدونم از کی رفتی آمریکا و چند ساله از اینجا دوری اما مطمئنم اگه آمریکا شرایطش بهتر از اینجا نبود نه تو الان اونجا بودی و نه من به فکر رفتن از ایران.
اینجا حتی نمیزارن شوهرت موقع زایمان کنارت باشه و بهت قوت قلب بده
تو یک مسئله حساسی مثل زایمان فقط شرایط جسمی نیست که باید مناسب باشه شرایط روحی و روانی هم خیلی تاثیر داره.
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
سارا جون من هم نظرم رو گفتم به هر حال هر کسی نظری داره ، یعنی شما میگی همه کسانی که توی ایران زایمان طبیعی میکنن خاطره بد میمونه براشون ؟؟؟
یعنی همه دکترامون اینقدر بی چاک و دهن هستن ؟؟؟ و همه بیمارستان ها وضعشون خراب ؟؟

یعنی همون دکتر سر سزارین یکهو دکتر خوب و با فرهنگی میشه ؟؟؟

نمیدونم والا !!!

اونقدر از ایران دور نبودم که ندونم چی میگذره و قبول دارم خیلی بیمارستانامون پرسنل مهربون و با توجهی ندارن ولی دیگه نشنیده بودم دکتر سر مریضش داد بزنه و فحش بده !!!

به هر حال صلاح کار خویش خسروان دانند بازم ببخشید که نظرررررر دادم
مریم بانو تو ایرانم بیمارستان خوب هست منتها بیمارستان خصوصی که باید خدا تومن بدی
اگه حتی بخوای شب رو شوهرت پیشت بمونه باید اتاق خصوصی بگیری
اکثر بیمارستانهای دولتی و نیمه دولتی رفتار درستی با مریض و رسیدگی آنچنانی ندارن
من یک مقایسه بین ایران و آمریکا کردم زایمان فقط یک بعد قضیه است اینجا از هر نظر هیچی سر جاش نیست.
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
مهدیه جان، عزیزم
ما که نمیتونیم بهتر از دکتر تشخیص بدیم اگه دکتر خودت این پماد رو بهت داده پس یه چیزی میدونسته که داده
به حرف دکترت گوش بده به هر حال نظرها اینجا به پای طبابت و پزشکی نمیرسه هر کسی نظر شخصی خودش رو از تجربیات زندگیش میگه.
CafeMom Tickers

2810