2777
2789
وااااااااااااا شماهاهم که همین بازی هایی رو میکنید که من میکنم نباید یه کار جدید بکینیم برای پرورش فکر بچه هامون از وقتی یادم میاد همین بود که مهرسا دیشب برای اولین بار گفت پیشو یعنی پیشی و ابو یعنی ابی راستی امروز برای اولین بار بهش پنیر دادم البته به همراه گردو و کنجد .نمیدونم چرا علاقه ای به دادن پنیر ندارم میترسم خنگ بشه
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی انماییل به شوشو گفتم همه میخواستن برن وایبر و ..من به علت نداشتن گوشی با امکانات و... گفتم نه همه همین جا باشیم دلش برام سوخت گفت روی سیستم نصب میکنه برام اما نمیدونم چرا شمارم رفت توی لیست وایبری ها اما ن نوتستم باز کنم . دیروز دوستام اس دادم که برات ا.نجا پیغام گذاشتیم منم بی خبر از همه جا
راستی مهرسا از دیروز یاد گرفته دور خودش میچرخه اخه نه اینکه خیلی خوب هم میتونه راه بره و خودش رو کنترل کنه تالاپ میخوره زمین
هوری جان خو ببین خودت چی میخوری که بچت یکسره اسهال داره . اصلا شاید بچت راست روده باشه واسه همین تا میخوره خالی میکنه البته منم اینو از مامانم شنیدم میگه اونایی که این طوری هستند راست رودن مثل بابای خودم . یعنی روزایی هم که کته میدی همین طوریه ؟
سلام به همه مامانای بهشت واجب ساراجون یه بار عصر بردمش بخوابه بلند شد رفت تو حال بعد که اومد دو تا کنترل دستش بود که کنار خودش بخوابونه!!!!!!!!!!!عشق در این حد لبتاب هم پر از فیلمهای خودش سوار ماشین شارزی وتاب سرسره و راه رفتن البته کلیب ماست خور حرفهای وسینه خیزوذوق زدگی های من...
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
اناییل دوباره برات فرستادم. درخواست دوستی هم دادم. ببین گرفتی یا نه؟ آخی هورین جون چه بانمک که کنترل رو میاره پیش خودش بخوابونه آرسن جون لطف داری عزیزم. آوا میگه حتما اما باید اول با ماشین شارژیش بیاد پیشم با هم بازی کنیم مامی مهرسا وایبر رو از طریق همون کامپیوتر هم میشه استفاده کرد. همینطور از طریق تبلت. حتما نباید گوشی مجهز داشته باشی.
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
مامی مهرسا خوجله بازیهای تو این سن همیناست دیگه. بیشتر به این فکر کن که بچه از بچگیش لذت ببره تا این که زود با هوش بشه. دوران بچگی کوتاهه و زمان کم برای بچگی کردن. به نظرم باید اجازه بدیم زمان هر چیزی برسه.
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
سلام نوه خالم 40 روزشه اونوقت میگه تمام صورتش قرمز شده که معروفه به اگزما حالا هی نینی صورتش میخارونه باید به نظر شما بهش چی بدن خوب شه؟ من گفتم ترنجبین البته کم شما چی یادتونه؟
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.