2777
2789
سلام مامان اوا من اینجا نمیتونم عکس بزارم چون تبلتم کلیک راست و چپ نداره که لمسی هست اگه کسی دوست داشت بگه بیاد تو گروه واتس اپ من من براش عکس میزارم اونم بزاره اینجا پیشنهاده ها مامان مهرسا نزنی
خدایا هیچوقت با بچه ها منو امتحان نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما همه دارین دایره غذایاتونو زیاد می کنید من دارم حذف میکنم جدیدا آب قلم فهمیدم که اسهالی میاره براش شایدم حساسیت به قول خاله سارا!!! حساسیت غذایی سوختگی زیر پوشک عایا شدید میکنه؟؟؟؟
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
بچه ها یه غذای خوشمزه:بیشتر میان وعدس نصف لیوان آب سرد در ظرف لعابی+نصف قاشق غذاخوریآرد برنج+همون مقدار پودر جوانه جو+همون مقدار پودر جوانه گندم + همون مقدار شکر می پزیم در ظرفم نزارید که سر میره.......+سه پیمانه شیرشک هم بزنید و.............حالشو ببرین نوش جان نینیا
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
اناییل جون شماره تلفنم رو برات فرستادم. هم وایبر دارم و هم واتس آپ. هر کدوم راحت تر بودی ادد کن عزیزم.
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
هورین جون چه بامزه! با کنترل تلویزیون و لپ تاپ چه جوری بازی میکنین؟؟؟!! والا راستش در مورد سوالت نمیدونم که حساسیت سوختگی تو اون قسمت رو داره یا نه. سعی کن خوراکی های ملین بهش ندی. ببین بهتر میشه یا نه. راستی وزن نی نی خوشگلت چقدر بود؟؟؟
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟