2777
2789
عنوان

دوست دارم حمله کنم اینقد مادرمو بزنمممممم که خونین ومالین بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 78 پست

احتمالا مامانت افسردگی داره 

بعضی از افسردگی ها با پرخاشگری هست

بجای اینجوری حرف زدن ببینین مشکل کجاست 

یا ببرین روانشناس

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
مثلا فک کنید هدکاری میکنید ،رضایتش جلب کنید  بجه رو شستم غذا دادم جارو برقی زدم  ا ...

عین مامان منه.عزیزم  بی اعصابن و وسواسی.تو محبتتو کم نکن.دوستم داره ولی یکم ویڗگی های روانیش اجازه نمیدن آروم باشه و خوب برخورد کنه

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ال دی...خیلی بده ی بار بخاطر کیست مجبور شدم نه ماه پشت هم بخورم کارم به خودکشی رسیده بود

ای خدااااا😟😟😟این که خیلی بده

کاش قرص جایگزین استفاده کنی

منم این ماه شروع کردم به خوردن ال دی اما میخوام عوضش کنم روکین بخورم

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
برا ننت کلاس میذاری که خونه‌گرفتی😟عجب

چه کلاسی گذاشتم خونه جای پایینی گرفتم باوام واقساط

ولی خیلی بی ادب وبد حرف میزنه ،هرکی باشه بهش برمی خوره 

مثلا بهم میگه ، خونه ممممم !رو خراب کردی .کلید خونه مون نمیدم ،خونه مون خونه م دست نزن به شارژرمممم خودکارممممم 

انگارن انگار دخترشم 

بعد من کلید خونه م دودستی بهش دادم 

2805

شما خودت هم عصبی هستی 

ببین تا حالا خیلییی کم دیدم کسی با پدر مادرش مشکل نداشته باشه

حالا یکی شدیدتر یکی کم تر 

مجبوری خودت رو وفق بدی مادرت رو که نمیتونی عوض کنی 

منم هر روز با مامانم بحث و جدل دارم ولی چه میشه کرد 

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀
مامانت ضدبارداری مصرف میکنه؟؟؟؟ من میخورم اعصابم بهم میریزه...

امضامو بخون شرکتای دیگه رم امتخان کن

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
ای خدااااا😟😟😟این که خیلی بده کاش قرص جایگزین استفاده کنی منم این ماه شروع کردم به خوردن ال دی ا ...

بعد که باردارشدم خیلی حالم خوب شد خدارو شکر...الانم طبیعی جلوگیری میکنم

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
ای خدااااا😟😟😟این که خیلی بده کاش قرص جایگزین استفاده کنی منم این ماه شروع کردم به خوردن ال دی ا ...

مامان منم ال دی میخوره یعنی انقد واسه اعصاب بده؟ 

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀
امضامو بخون شرکتای دیگه رم امتخان کن

هن؟؟؟

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
وقتی من نباشم هم بچه پیششه چون اون سرکاره مجبوره خب فک کنه من نیستم بجه اب ریخته یا دست ب شارجر زده ...

عزیزم چون همیشه مراقب بچه تون بوده ،لطفش به وظیفه تبدیل شده!تعجب میکنم ،فک کنه شما نیستین ؟!چه جالب

مامان منم ال دی میخوره یعنی انقد واسه اعصاب بده؟ 

آره عزیزم خیلی بده مادر من هم همینطور بود همش غر میزد بعضی موقع ها منو ۷واهرمو میزد و.....ولی برادرم و باردار شد خیلی تغییر کرد انگار مامان جدید بود..الان که یائسه شده اصولی فرشته شده خودش میگه قرص نخور من خوردم بخاطر درمان ناباروری خودکشی میخواستم کنم داریم منو نجات داد

یه خونه خرابه کرایه کرده .یه مشت وسایل خراب  خودشوووو کشششششت دست به چیزام نزن ! نمون تو خونه ...

شاید رفتار مادرتون اشتباه بوده 

ولی این همه مغرورانه راجع به چیزی که به دست آوردین حرف نزنین ،حرفاتون تحقیرآمیزه 

امیدوارم این حرفا رو به مادرتون نگفته باشین

یه خونه خرابه کرایه کرده .یه مشت وسایل خراب  خودشوووو کشششششت دست به چیزام نزن ! نمون تو خونه ...

ی جوری تعریف کردی که انگار بچه کوچیک بچه مادرت....مگه وظیفه مادرت نگهداری بچه تو

2810