2777
2789

زمانی که ازدواج کردم شوهرم معتاد نبود یک سال بعدش رفت یه شهردیکه اونجا با یکی از اقوام شوهرم هم خونه شد ازهمونحا تریاک کشید من بعد از نه سال زندگی مشترک الان بچه یک ساله دارم تازه فهمیدم از طرفی مادرش ب ازدواج ما راضی نبود حالا تقی ب توقی میخوره میگه از روزی ک این زنه اومده تو زندگی بچم زندگیش خراب شده خیلی زورم ازش میگیره میخوادبگه تو بچمو معتاد کردی پسرش همچی اش دهن سوزی نبود همیشه میزدش تو سرم که پسر من همه چیش از تو سره 😒😒😒😏😏😏من کلی ارثیه دارم از لحاظ مالی از اونا بالاتریم پدر مادرمم فوت کردن چن وقت پیس میخواسیم توافقی جدا شیم شوهزمم راضی بود گفت بچه رو هم بهت میدم پدرشوهرم اینا افتادن ب گریه کردن که زنت کسی نداره دلت برا زنت بسوزه رفتن وقت مشاوره گرفتن که ببرنمون مشاور ب نظرتون اینا میترسن من پسرشونو ول کنم برم ؟اصن نمیتونم بشون اعتماد کنم از اونموقع تاحالا هم خیلی دورو ورمو میگیرن میکن هرکمبودی داشتی ما میدیم حالا فردا میخام برم مشاور با شوهرم نمیدونم چی بگم واقعا 😭شوهرمم خیلی بده جدیدا شب میره صبح میاد میدونم میره میکشه 

مقصر اولش خانواده خودشن  نه شما تریاک ترکش آسونه انشاءالله که ترک میکنه ورفتاراش درست میشن فقط یه نصیحت خواهرانه ارثیت رو بردار برا روز مبادای خودت که حداقل یه پشتوانه مالی داشته باشی که اگه یه درصد شوهرت آدم نشد حداقل از لحاظ مالی تامین باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مقصر اولش خانواده خودشن  نه شما تریاک ترکش آسونه انشاءالله که ترک میکنه ورفتاراش درست میشن فقط ...

یه زمین پدری دارم الان همش بهم میگن بفروش خونه بخرین بکن ب اسم خودت ک مستاجرنباشین اخه پدرشوهرم یه طبقه خونه خودشون هست بهمون میده اما من کفتم نمیرم با مادرشوهرم زندگی کنم چون قبلا باهم بودیم پدرمو دراوردن الانم که بچه دارم مطمعنم اگ برم دخالتا بیشتر میشه واسه همین ب شوهرم گفتم باید خونه اجاره کنی من اونجا نمیام 

2805
یه زمین پدری دارم الان همش بهم میگن بفروش خونه بخرین بکن ب اسم خودت ک مستاجرنباشین اخه پدرشوهرم یه ط ...

کار خوبی کردی بری پیششون مشکلاتت بیشتر میشه اگه زمینت اینقدر ارزش داره که باهاش بتونی خونه بخری بنام خودت بخر ولی احضانت بچت هم بگیر ازش بعد بفرستش کمپ وبگو از اول شروع کنیم زندگیمونو چون اگه خدایی نکرده دوباره معتاد بشه سر بچه میتونه خیلی اذیتت کنه از مهریه بگیر تا کل داراییت حتی اگه بچه براش مهم نباشه از اون استفاده میکنه اینبار جا پاتو اول محکم کن بعد خونه بگیر و زندگی جدیدی بساز