2777
2789
عنوان

دیشب خاستگاریم بودددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداش خودت ۶۰ تا سکه داره مهر کنه؟ بلانسبت اسی ، طول عمر ازدواجای الان ی سال شده ۶۰تا سکه تا ی سال د ...

مگه ماها که مهریه مون ۴۰۰ ۵۰۰ تا سکه است زمان خودش هم برا خودش پولی بوده شوهرامون داشتن همون روز اول گه بدن ،خب طبیعیه هیچ وقت همچین پولی نداشتن، ولی از اول دنبال طلاق دادن نبودن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
۶۰ تا شد ولی پسره میگ بقیشو ببخش ۱۴ بمونه

اگه حد وسط شده خوبه نه شما زیاد کوتاه بیاید نه اینکه سر این بهم بخوره

ولی دلیلی نداره ببخشی حق داری شرایط خودتو داشته باشی بالاخره پسر هم سعی کرده انتخاب آگاهانه داشته باشه که نخواد سر این چیزاش خیلی بحث کنه 

داداش خودم ۳۵۰تا سکه مهریه کرد.تازه خانمش میگفت کمه.

بنظرم از اول خانواده عروس نبتید شل کنن اول باید زیاد بگن بعد با اصرار کمش کنن اینجوری بهتره

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

مگه ماها که مهریه مون ۴۰۰ ۵۰۰ تا سکه است زمان خودش هم برا خودش پولی بوده شوهرامون داشتن همون روز اول ...

دیگه زندگیای قدیمو نگاه نکن . دخترا از پسر توقعی نداشتن .توقع خونه ماشین مجلس سنگین طلا گرون کجا بود

الان دخترا پرتوقع شدن همه چی اماده میخوان ، اگه اماده نباشه سریع دادگده

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

بنظرم مهریه یه چیز بیخودیه کسی تاحالا نگرفته بجاش حق و حقوق دیگه ای ازش بخواه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
دیگه زندگیای قدیمو نگاه نکن . دخترا از پسر توقعی نداشتن .توقع خونه ماشین مجلس سنگین طلا گرون کجا بود ...

یعنی چی چه توقعی مثلا 

یه مهریس دیگه نه این ک مردا زندگی خیلی خوبی واسه زندگی مهیا میکنن حالا مهریه رو هم ندن یا کم بدن 

الانم مد شده به حق طبیعی زن میگن پرتوقعی 😂

2810