2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست
الهام جون فکر کنم یک بار پی پی در روز کم باشه بازم با دکترش مشورت کن

فانوس منم به شایلین پستونک میدم بهش خیلی ارامش میده وقتی شیرش رو خورده و میخواد میخوابه بهش میدم خودش میخوابه بعدشم تف میکنه واسه چی نمیخوای به هانا بدی؟

بچهها من امروز رفتم خونه خودم یک سوال شماها وقتی تنها هستین واسه حموم رفتن چی کار میکنین؟ من میترسم شایلین رو تنها بزرام چی کا کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهراد هم اهل شیشه و پستونک نیست !! یعنی خیلی حال نمی کنه باهشون .

راستی شیرتون و که تو شیشه می دوشین ، چقدر میبشه حدودا" ؟؟!!
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
مونایی جون خوب چون زایمان اولت بوده هر دکتر یه نظری داره!
بچه ها معلومه از پستونک استقبال نمیکنن اما من که سعی خودمو میکنم و گرنه ممکنه یه جا نتونم سینه بهش بدم یه مدت کوتاه با پستونک ساکت شه خوبه!
برای کارکدن شکم بچه ها اوایل خیلی زیاده نگران نشین ولی به مرورر که بزرگ میشن معدهشون مقدار بیشتری شیر رو نگه میداره کار کردن معده کمتر میشه حتی تا چند روز یک بار!
سید یاسین الان دیگه روزی یه بار کار میکنه!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
سلام ...بچه ها نی نی هاتون سکسکه می کنن چیز خاصی بهشون می دین؟ هدی اولش خوبه با سکسکه ولی بهدش خسته می شه گریه می کنه....سوال دوم: چه غذاهایی می خورین؟ من خیلی می ترسم چیزی بخورم برای شیرم بد باشه
شادی من برای زایمانم از هیچی استفاده نکردم...
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2810