2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست
من هنوز بعد از 10 ماه با مهدیار برای خوابیدن مشکل دارم...........کلآ خیلی زود به زود عادت هاش عوض میشه........به هر روش و هر ساعتی که میخوابونمش برای چند روز عالی جواب میده اما بعد دوباره.......
خیلی خسته شدمممممم.
بچه ای که از 2 ماه ونیمگی جدا کردم حالا جوری شده که وسط خودمون روی تخت میخوابونمش.همونم تا صبح کلی غر غر میکنه و یه هو لج میره............موندم واقعآ دیگه چی کار کنم.......
تو روز بچه ی خیلی خوبیه....با این که خیلی کم میخوابه اما خوش اخلاقه........ولی شب تا صبح واقعآ جنی میشه.......10 ماهه شب نتونستم درست بخوابم!
من فکر می کردم فقط منم که شب تا صبح دارم بی خوابی می کشم من برای اریا از همون اول تخت نوجوان گرفتم تختش زدم کنار تخت خودم مشکلی از لحاظ جا نداریم خیلی راحت برای خودش غلط می خوره تو خواب بلند می شه چهار دست پا راه می ره وقتی که خوابه 10 بار بیدار می شم ببینم کجاست پتو روش هست یا نه دیونه میشم تا صبح بشه 5 بار برای شیر خوردن بیدار می شه با توجه به اینکه قبل از اینکه بخوابه بهش کلی غذا می دم
عشق ورزیدن را از کویر بیاموزیم که دریا بودنش را به آفتاب بخشید ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها امیر علی 2تا دندون بالاش با هم دراومد خیلی اذیت کرد خیلی اذیت شد....طفلک بچم....

بچه ها نی نیای شما خوب میخوابن؟؟؟؟؟؟؟؟امیر علی تو خواب خیلی بد خوابی میکنه خیلی غلط میزنه ....
مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...
از دست هانا دارم دیوونه میشم :((
از وقتی چهاردست و پا میره دیگه فرصت استراحت ندارم
همش دارم از دهنش آشغال میکشم بیرون
امروز یه دونه هسته نارنج قورت داد ....
چند لحظه که ازش غافل شدم رفت و دست زد به بخاری و سوخت ....
بچه ها امیر علی دندون نیششم ازبالا در اومد در عرض 3 روز 3تا دندون دراورد دوتای بالا و نیش بالا .....عزیزم بچم نصف شده....
عزیزم هانا ایشالا زود دستت خوب بشه...
مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...
بچه ها یه سوال مهم :

ملاچ نیکا هنوز سفت نشده و نرمه ...به اندازه یه سکه تقریبا نرمه...یهو نگران شدم ...میخواستم ببینم واسه بچه های شما ملاجشون بسته شده یا هنوز نه؟

کی بسته میشه؟....ماله نیکا یکم حالت فرورفتگی داره....به نظرتون موردی نیست؟...چون دکترش خیلی عادی معاینه کرده و من هم تا به حال نگران نبودم ...حالا شک کردم :(
سلام دوستان پسرک من الان 10 ماه و 4 روزشه خیلی به خودم وابسته شده طوریکه نمیذاره 1 دقیقه ازش دور شم همش میگه بشین با من بازی کن همه کارهام زمین میمونه.هنوز هم هر چیزی رو که میبینه اول یه بار میبره تو دهنش.شبا هم با اینکه بهش خوب غذا میدم 4-5 بار واسه شیر بیدار میشه.شبی 10 بار بیدار میشه چک میکنه ببینه من کنارش هستم یا نه بعد که مطمئن شد دوباره میخوابه.اگه نباشم یا خواب آلود باشه متوجه نشه با همه توان فریاد میزنه و میره طرف در اتاق.
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک نفر با بودن تو راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای