2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانا ..................46 روزه
سلام
............
غزل جون هانا از اولش گردنش سفت بود ولی خوب منم همیشه نگههش میدارم
هانا 4 کیلو و نیم شده و الان سایز 1 می پوشه
............
هانام گاهی چشاشو چپ می کنه اولا بیشتر الان خیلی کم شده بیشترم موقع هایی که داره می خوابه
مونایی جون امیدوارم حال اقا بهراد ما بهتر بشه!مرد شدنش مبارککککککککککککککککک
مونا جان بچه ها تا 2ماهگی فقط تا فاصله 20 الی 30 سانتی رو میبینن و در واقعنه قبل این فاصله رو واضح میبینن و نه بعدش رو پ س سعی کن در همین حدود قرار بگیری!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
سید یاسین دیگه خحیلی وقته هم گردن میگره وهم پا میگیره، وقتی هم دمر به روی شکم میزارم سعی میکنه خودشو جلو بکشه!
حسابی وقتی خوشحاله با خودش اغغغغغغغغغغغغغووو میکنه جدیدیا هم جیغ خوشحالی میکشه!جونممممممممممممممم
ان شالا شادی هم به سلامتی زایمان کنه ونی نی رو بغل بگیره!!!!!!!!!!!!!!
راستی با بچه داری کنار اومدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مونا رفتی خونه خودت یعنی مشهد نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
سلام دوست جونا خوبین؟ نی نیاتون خوبن؟؟؟؟؟ مبارک باشه مونا جون من که شوشو راضی نمیشه امیرعلی و ختنه کنم ...............میگه گناه داره...
بچه ها رد واکسن امیر علی رو بازوش مثل یه دونه چرکی شده واسه نی نیای شما هم اینجوری شده؟؟؟؟؟؟؟ خیلی نگرانم...
مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...