2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17741 بازدید | 454 پست

مامانم میگفت تو زود پ ری ود شدی  قدت بلند نمیشه و سایز سینه هاتم زیاد میشه اما کاملا حرفاش برعکس بودن چون اینا رو من همه ژنتیکی ب عمه هام رفته بودماصلا هم سایزشون زیاد نشد معمولیه

وزن با توجه ب قد سنجیده میشه دختر شما تا ۷۶ کیلو جا داره رشد قدی هم تا ۱۸ سالگی نهایتا ۲۰ سالگی.ی دو ...

خواهرم ۱۷۰هست.همسرش ۱۸۵.بچه شبیه پدرش شده‌خانواده پدری همه درشت هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینه هاش یکم جوانه زده بود الان زیر بغلش پرز داره  الان 9 سال ونیمه شه

جونم ببر ورزش کنه بلوغش عقب بیفته 

بر من که کنی نظر ،لبم متبسم می شود جانم/من آن کاج همیشه پابرجا ،بوقت تکیه کردن هام!/می شوم انگبین یاقوتی، بوقت جوع تو جانا!/تشنه گر شوی هربار، من جام شراب خواهم بود!/زمستان حس نمی کنی سرما باوجودگرمیه عشق پر افسونم/تابستان چو پَر قو بر تنت نازک یاکه اطلس حریری نرم/مست بوی یاس ورُز  من خواهی بود/هردم درآغوش من جانا.../تو شاه من باش ومن الماس تاج💞 تو 💞،قصرت قلب من خواهد بود قلمرو تو باشد تن وجانم#بداهه

واای نگران شدم🥴

دختر من هشت سال و نیمشه این تابستون انقد بستنی و هله‌هوله خورد پای تی‌وی چاق شده🙄

قدش ۱۳۲ و وزنش ۳۴

دکتر اطفال باید سونو واینا رو بنویسه؟

زینک برای چی خوبه؟ قدشون فقط؟

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم

بچه ها کسی میدونه بایدچکارکنیم که سینه افتاده نشه من بااینکه خودم زودازسوتین استفاده کردم ولی افتادگی داره بایدچکارکنیم که دخترامون اینجوری نشن ببخشیداگه بی ربط باتاپیکه ولی خیلی مهمه به نظرم

بعده بلوغ،قد چقدر رشد میکنه؟ ی دختره ۱۵ ساله که قدش ۱۷۴ وزنش۱۶۴ هست،امکان داره از این درشتهای خیلی ...

۱۰۰درصد همین الانشم ۱۷۴ینی خیلی بلند ‌وزنشم ک ۱۰۰درصد ۱۰کیلو بیشتر میشه 

استارتر جان رشد قد بنظر من ربطی ب زود یا دیر پ ر ی و د شدن نداره من خودم بعد اینک پ شدم رشد کردم همش ...

بقیه رو با نظرت به اشتباه میندازی 

انسان یه بلوغ که میرسه رشد قدی و استخوانی هم تقریبا تموم میشه

احتمالا قبل رسیدن بلوغ اون رشد حداکثری اتفاق می آفته و بعدش دیگه رشد به صفر میرسه