2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17741 بازدید | 454 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا به نظرت عادیه دخترم یا ببرم دکتر

نه خداروشکر عادیه ببین از این سن علایم شروع بشه که اشکال نداره روال طبیعی بدنشونه تا دوسال دیگه هم پریود میشه دختر من از 7سال ونیمگی این علایم که شما الان دارین میبینند به دخترتون رو داشت من تقریبا وقتی ندارم برا همین با باید به حرف دکتر گوش کنم وامپول بزنم پربود نشه یا اینکه برنم وخدایی نکرده عوارص داشته باشه

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
خواهر همسر من دخترش تقريبا دو سال بزرگتر از دختر منه سوتين فنر دار براش ميخره ميگه زمان ما مادرامون ...

وقتیلازم داشته باشه میخریم دیگه

آره احتمالا  واسه وزنش نمیدونم چیکار کنم مامانم هم بهش تذکر میده باشگاهم میره رزمی خیلی تحرک د ...

یه چیزی بگم ورزش رزمی استخوونهان رو پهن میکنه من خودم تکواندو میرفتم  تحقیقم کردم میگن کلا ورزشهای سخت مثل رزمی وکشتی باعث میشه صفحات استخوان زودتر بسته بشه

دخترا بین 20 تا 25 سانت رشد میکنند پسرا بین 25 تا 30  دخترشما ماشاله پیداست از این دختر قد بلند ...

من دخترم کلاس پنجم رو که تموم کرد پریود شد و الان سیزده سالش پر شده یعنی دیگه قد پمیکشه قدش الان ۱۵۴هست

پس خیلی دقیق نیست این نطریه که میگه اگه 40 کیلو بشن پریود میشن

نه بابا دختر خواهر من ۶۲کیلوهه قدشم ۱۶۲ کلاس هفتمه امسال پریود شد. ولی دختر من که چقد لاغر و ضعیف بود کلاس پنحم پریود شد.  بلوغ جنسی دختر به خانواده ی پدریه

از 7سال ونیمش بود رفتم پیش دکتر هاشمی پور  فقط مکمل داد زینک داد 4 ماه یکبارم  معاینه ولی ...

منم از بچگی دخترم زینک میخورد   دکتر دخترمو که عوض کردم زینک رو قطع کرد گفت بلوغ زود رس میاره.   بخدا ادم دیوونه میشه نمیدونی باید به دکترا اعتماد کنی یا نه 

سعی که میکنم  شکلات وبستی وفست فود تو خونه مون هر دوهفته یه باره  سعی میکنم خرما وعسل بهش ...

ماهی یبارم زیاده فست فود و شکلات وبستنی

خرما و عسل بهش نده گرمیه بلوغ میاره 

هرچی میتونی کمتر رب بیرون استفاده کن

سبزیجات بهش زیاد بده یا میوه 

حتما ورجه ورجش و پارک رفتنش زیاد باشه 

کلا فیلم هارو حواست باشه که میبینه حتی آهنگ های عاشقانه برای بچه خوب نیست

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

استارتر جان رشد قد بنظر من ربطی ب زود یا دیر پ ر ی و د شدن نداره من خودم بعد اینک پ شدم رشد کردم همش بستگی ب ژنتیک ادم اصلا نگران نباش من یادمه اولین باری ک شدم کلاس پنجم ابتدایی بودم  تابستونی بود ک راهنمایی میرفتم جرات نمیکردم ب مامانم بگم چون همش میگفت خدا نکنه هنوز پ شی چون قدت کوتاه میشه بعد دو ماه هم ک فهمید اینقد منو حرص داد میرفتم تو حموم گریه میکردم ک قدم کوتاه میمونه اما الان 170 قد دارم خیلی هم ازش راضیم چون مامان و خاله هام قدشون 163 میشه اما من ب عمه هام رفتم  

نه بابا تو ۲۰ سالگی تازه استخونخ جا میوفتن و وزن اضافه میشه.سنه ۱۵ سالگی که سنه خوش هیکلی نیست

وزن با توجه ب قد سنجیده میشه دختر شما تا ۷۶ کیلو جا داره رشد قدی هم تا ۱۸ سالگی نهایتا ۲۰ سالگی.ی دو یا سه سانت دیگه میاد روش .ک از نظر من خیلی خوبه

ببخشید خودتون یا همسرتون قدبلند هستین؟