2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17734 بازدید | 454 پست
بچه خواعرم.ما همه قدامون ۱۷۰ هست.اما۴۸ کیلو لینا.۳۳ سالم داریم.این تو ذهنمون شده هیولا😔😔😔😔

عزیزم شما خیلی وزنت پایینه نسبت قدت ،وزن ایده آل برای قد ۱۷۴ بین ۶۸ تا ۷۴/۵هست کمترین میزان برای کسانی که بچه ندارن و ۷۴ برای کسانی که زایمان داشتن،من خودم ۱۷۴ سانتم

باور کن رشد کردن فقط امپولی که پریودشونو عقب بندازه استفاده کردن.قدشونم بلند شد.اما نمیدونم من شما ت ...

ممنون عزیزم بلاخره خوبه که حداقل ببینی یکی نتیجه گرفته  

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بعدش خیلی قد کشیدم زمان راهنمایی که پریود شده بودم 154 بودم الان 166 هستم

انشاله که دختر منم از اون مدل ها باشه   اخه شوهرم قدش 182 من 160  حداقل باید دخترم 160 روبشه دیگه  چه میدونم   انشاله که دخترم قدش بلند شه

اره دخترم 88    دیماهیه  مال شما طبیعیه چون تازه جوانه زدم عزیزم حداقل 2 سال طول میکش ...

دقیق نمیدونم ولی قد و هیکلش خوبه خدا را شکر

به نسبت هم سن و سالاش قدش بلند تر و اندامش هم پر تر هست

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
دقیق نمیدونم ولی قد و هیکلش خوبه خدا را شکر به نسبت هم سن و سالاش قدش بلند تر و اندامش هم پر ت ...

دکتر به من گفت فقط نباید چاق بشن  چون بلوع جلو میافته

استارتر دخترشما قد و وزنش ب سنش میخوره چطور اخه بلوغ زودرس؟ مشکل تیرویید نداره؟

نمیدونم  هیچ ازمایشی براش ننوشته فقط وفقط معاینه کرو واینو گفت

عزیزم شما خیلی وزنت پایینه نسبت قدت ،وزن ایده آل برای قد ۱۷۴ بین ۶۸ تا ۷۴/۵هست کمترین میزان برای کسا ...

از چند سالگی ۱۷۴ شدی؟درست میگی ما کلا خیلی لاغریم،فقط شانش اوردیم قدمون بلند شد.به خاطره همین،مهسا تو چشممون ی کم درشته.میترسشم تو جوونی وزنش زیاد شه

دختر منم خرداد 88 هست . اونم يكم سينه هاش رشد كرده يعني من الان يكماهه متوجه شدم شروع به رشد كرده . ...

دختر منم همینجوره دقیقا 

البته من احساس مشکل نداشتم تا این تاپیک دیدم 

یه چیز دیگه هم در مورد دخترم یکم فعالیت بدنی یا رقص داشته باشه زیر بغلش عرق میکنه و بد بو میشه 

قبلا اینجوری نبود 

اینم یه علامت بزرگ شدنش قربونش برم

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
یعنی به نطر شما استفاده کنم براش

الان شما آمپول میزنی بهش که پریود نشه یعنی؟

قد ووزنشه چند تاست

برم خونه دقیق میگم 

الان سرکارم

دختر منم همینجوره دقیقا  البته من احساس مشکل نداشتم تا این تاپیک دیدم  یه چیز دیگه هم در ...

اره☺☺خوبه که بزرگ بشه ادم حالش خوب میشه نگاهشون میکنه  من دخترم رو والیبالم میبرم  ولی فعلا که دکتر بهم پیشنهاد داده امپول بزنم پریود نشه  پناه بر خدا