2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17734 بازدید | 454 پست

میدونین میترسم  صرر داشته باشه بعدا برا بچه دارشدنش مشکل بوجود بیاد   از این ور میگم 156 خیلی کوتاهه  برا همین خیلی گیجم

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعده بلوغ،قد چقدر رشد میکنه؟ ی دختره ۱۵ ساله که قدش ۱۷۴ وزنش۱۶۴ هست،امکان داره از این درشتهای خیلی ...

خوبه که . من خواهرم همینجوری بود با برنامه غذایی مناسب وزنشو کنترل کردیم و ورزش البته . الان عین مانکن های خارجی قدبلند و تراشیده و زیباست هیکلش

الان خوبه.وقتی چاقیه سلولی شروع بشه و تازه استخونها جا بیوفتن خیلی بالا میره وزنش😔😔😔برا ۱۵ ساله ز ...

بله متاسفانه با ورود ب سن جوونی اصطلاحا استخون میترکونه

اما شاید چاق نشه ک چربی و اضافه وزن داشته باشه شاید خیلی هم متناسب باشه قد‌و اندام

“دلم گرفته برایت” زبانِ ساده ی عشق است ... سلیس و ساده بگویم : دلم گرفته برایت...
من خودم وقتی که 11سسالم بود پریود شدم ده سالگی دیگه کامل سینه داشتم از رو لباس کاملا مشخص بود به نظر ...

قدش چی که کوتاه میمونه😥😣

میدونین میترسم  صرر داشته باشه بعدا برا بچه دارشدنش مشکل بوجود بیاد   از این ور میگم ...

امپول رشد یا امپولی که پریودشو عقب بندازه کدومش ضرر داره؟من دوتا دخور همسایمون امپول زدن که پریود نشن باورکنید الان قدشون ۱۶۵ وایناس.قبدک کمتر بودن.

❤ 
امپول رشد یا امپولی که پریودشو عقب بندازه کدومش ضرر داره؟من دوتا دخور همسایمون امپول زدن که پریود نش ...

یعنی به نطر شما استفاده کنم براش

اگه دوستانی بعدا این تاپیک رو خوندن و تجربه داشتن بهم اصلاع بدن ممنون 

من از 27 مرداد 98 باید براش امپول رو شروع کن به امید خدا  انشاله که ضرر نداشته باشه وبرای اینده شم خوب بشه