2777
2789
عنوان

اونا که خودشون سمپاد بودن یا بچه ها شون کمکم می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3548 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسره 😉 ما خیلی مشتاق بودیم اتفاقا یک کمی گوشه گیره و سخت دوست میشه می گه دوستام رو از دست میدم ک ...

هر جایی بره دوستاش یسریاش از دست میده چون هر کدوم بجایی قبول شدن و میرن

بگو آدم می‌تونه هم مدرسه خوب بره هم دوستای قبلشو داشته باشه

آزمون دادن، البته برای آزمون دادن باید نمره هاشون خیلی خوب می بود یا به قول خودشون خ خ

آها

آخه شنیدم که بدون آزمون گفتم خیلی مسخره شده... پس خوبه

من که راضی بودم هر چند اون موقع فکر میکردم خیلی داریم اذیت میشیم ولی بعد واسه دانشگاه راحت تر بودیم 

مرسی از نظراتتون

به خدا از وقتی نتایج رو اعلام کردن خون به جیگرم کرده

میاد و می‌ره می گه من نمی‌رم علامه حلی

بهش چیزی نگفتم تا الان ، تا یک کم آروم بشه بعد باهاش صحبت کنم ولی از درون خورده شدم 😐

برعکس بقیه مدرسه ها که راهنمایی علوم میخونن ما از اول راهنمایی زیست و شیمی و فیزیک و زمینمون جدا بود . سال سوم راهنمایی یادمه امتحان شیمیمون سوالای کنکور  اون سالا بود 😍 سوم راهنمایی استوکیومتری اینا حل میکردیم .. واقعا خیلی ذهنو باز میکنه که وقتی بقیه دارن سال کنکور مباحث دوم و سوم دبیرستانو به زور کلاس میخوان بفهمن ... ما از ۵ سال پیشش اینارو بلد بودیم ... در مورد دوستم دوستیای ما اتفاقا خیلی خیلز پایدار تر بود میدونی چرا ؟ چون بچه ها  جاهای دیگه هر سال کلاساشون عوض میشه و یه عده میرن کلا ...ولی ما از کلاس اول راهنمایی تا اخر پیش دانشگاهی همکلاس بودیم باهم ... الانم اکثرا بچه ها بعد مدرسه هم دوستن چون ۷ سال هر سال باهمن 

تو  رو خدا آینده اش و خراب نکن 

من خودم از نمونه اومدم بیرون 

الان خیلی پشیمونم 

اصلا وقتی قبول میشی یعنی هوش بالایی داری پس کم نمیاری 

در ضمن سمپاد از پارسال دیگه مثل سال های قبل نیست سخت گیری قبلا رو اصلا نداره

مرسی از نظراتتون به خدا از وقتی نتایج رو اعلام کردن خون به جیگرم کرده میاد و می‌ره می گه من نمی‌رم ...

ببرش پیش مشاور قانع بشه 

جالبه دختر خاله من کلی کتاب و تست زد قبول نشد 

پسرت واقعا وقت کم نیاورد 

کارنامه اش و می زاری ببینم چقدر درست زده

ببین اگه جز خانواده هایی هستین که میخوای پسرت تا مقاطع عالی تحصیل کنه شک نکن و باهاش صحبت کن حتما بفرستش مگر اینکه بخوای بگی درس مهم نیست و میخواد هنرمند شه یا کار آزاد داشته باشه یا هرچی.

برادر من سمپاد بود المپیاد فیزیک مدال برنز آورد انقد داغون شد که به زور فرستادیمش کنکور داد ولی با همون روحیه داغون بازم برق تهران قبول شد و الانم چند ساله تو یکی از معروفترین شرکتهای آلمانه. میخوام بگم سختیها و خوبیهاش با همه و حداقل برای کنکورش خیالت راحته

💚💖

ولی بنظرم کم کاری کردی تا حالا ... ما ک جومون اینجوری بود ارزو میکردیم قبول بشیم... الانم ک به اون سالا فکر میکنم حس خیلی خوبی بهم دست میده... سال ما تو سایت nodet.net یه لیست میزدن از اسامی قبولی.. الانم ک الانه یادم میفته تو اول لیست اسم خودمو دیدم عشق میکنم 😍 در مورد بچه ها هم اکثرا بچه های نمونه ی شهرن‌ . خانواده ی خوب دارن و اکثرا از خانواده های با فرهنگ و نمونن... شیطونیایی که ما کردیم تو مدرسرو هیشکی تو مدرسه های دیگه نکرده..از ریختن بستنی رو مقنعه معلم کامپیوتر بگیر تا اب بازی همه ییییی بچه های مدرسه تو حیاط... هممون تو بطریا اب میریختیم تو زنگ تفریح خیس خالی شدیم 😍😍 تازه فقط درس نیست .. ما س سال راهنمایی کلاس کامپیوتر داشتیم. برنامه نویسی یادمون دادن .. چیزی که هیچ وقت هیچ جای دیگه یاد نگرفتیم.بهترین معلمای شهر ک بقیه التمایسشون میکنن بیان خصوصی درس بدن بهشون معلمای مدرسه ی خودتن ... کاملا هم میشناسنتت... ممکنه اوایل سخت باشه براش ک بقیه الکی برن الواطی ولی این درس بخونه ولی همسن من که شد ۲۲.۲۳ سالش تو دانشگاه قدر اون روزارو میدونه