2777
2789
عنوان

دوستان کسی روشن کننده فیس دوکس استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 181361 بازدید | 168 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چند سالتونه؟چ آزمایش هایی دادی؟جنس پوست؟

۳۵ سالمه .آزمایشهای هورمونی دادم هورمونام بهم ریخته بود دارو خوردم خوب شدم .لکها بر اثر خوردن قرص جلوگیری بود که برای کیست تخمدان میخوردم .الان ۵سال میگذره از قطع کردن قرصها ولی لکها نرفتن. پوستم چربه .دکترهم رفتم کرم وصابون واینا داد سه سال پیش ولی لکها نرفتن

۳۵ سالمه .آزمایشهای هورمونی دادم هورمونام بهم ریخته بود دارو خوردم خوب شدم .لکها بر اثر خوردن قرص جل ...

قرص ویتاگنوس روزی دوبار،اثر قرص و یک ماه بعد مصرف مشخص میشه پس ادامه بده حتما،روزی دوبار با پن روشن کننده فیس دوکس بشور صورتت رو و روزی دو بار هم کرم روشن کننده سی گل،ی نوبتش قبل خواب باشه،بعد از دوتا س هفته بگو چقدر تاثیر کرده 

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه چهارصد هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

قرص ویتاگنوس روزی دوبار،اثر قرص و یک ماه بعد مصرف مشخص میشه پس ادامه بده حتما،روزی دوبار با پن روشن ...

سلام گلم .من پن وکرم رو که گفتی سه هفته استفاده کردم ولی انگار اصلا تغییری نکرد لکه هام. فقط صورتم خیلی نرم شده همین.به نظرت ضد لک قویتر خوبه بزنم؟اگه آره چه مارکی؟

سلام گلم .من پن وکرم رو که گفتی سه هفته استفاده کردم ولی انگار اصلا تغییری نکرد لکه هام. فقط صورتم خ ...

سلام عزیزم،میتونی استفاده کنی مثلا aha20 درصد استفاده کنی ولی الان فصل مناسبی نیست ب خاطر همین نخواستیم لایه بردار استفاده کنی،ب جای لایه بردار کرم روشن کننده سی گل و با همونا ک استفاده میکنی اینم استفاده کن خیلی روشن کننده خوبیه،کرم (روشن کننده گیاهی سی گل)و اینکه برای درمان لک حتما دو تا سه ماه و در نظر بگیر

سلام عزیزم،میتونی استفاده کنی مثلا aha20 درصد استفاده کنی ولی الان فصل مناسبی نیست ب خاطر همین نخواس ...

روشن کننده سی گل رو که میزنم .ولی اثری نداشته .از پاییز شروع میکنم aha  رو بزنم .مارک خاصی بلدی بگی

روشن کننده سی گل رو که میزنم .ولی اثری نداشته .از پاییز شروع میکنم aha  رو بزنم .مارک خاصی بلدی ...

اون ک‌ ما میزنی فک کنم گفتی وینامین سی باشه روشن کننده فرق میکنه ،رو جلدش نوشته روشن کننده گیاهی سی گل،تو ایرانی ها همین سی گل و آردن و مدیلن دارن ahaخارجی هم سی بی و ام کیو خوبن

پس ینی کرم روشن کننده فیس دوکس رو نگیرم،سیگل بگیرم؟

من که  گرفتم پشیمونم تمام رگه‌های دور بینیم زده بیرون 

دیگه پشیمونی چه سود

العان از یه عطاری مشاور پوست کرم گر فتم واسه پو ست نازک و حساسم و یه کرم که دارم میزنم خدا رو شکر بهتره شماهم مشکلی داری از خودت کرم نزنن  این شماره عطا یه من از محصولاتشون راضیم  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

🌹

سلام میشه راهنمایی کنید 

کرم ضد لک و روشن کننده فیس دوکس دکتر بهم داده چند روزه میزنم خیلی پوستم قرمز شده و اینکه نگران این موضوع که ممکنه بعد از قطع دارو ها لک ها با شدت بیشتر برگردن ؟؟

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
سلام میشه راهنمایی کنید  کرم ضد لک و روشن کننده فیس دوکس دکتر بهم داده چند روزه میزنم خیلی پوس ...

سلام،نه بعد قطع بیشتر نمیشه کرم شب هست یا روز؟

سلام،نه بعد قطع بیشتر نمیشه کرم شب هست یا روز؟

نمیدونم بهم گفته دوبار در روز بزن 

نمیدونم چرا اینقد صورتم قرمز میشه وقتی میزنم شبیه آفتاب سوختگی میشه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
2810