2777
2789
عنوان

تازه مطمعن شدم شوهرم اعتیاد داره

364 بازدید | 11 پست

شیره و تریاک میکشه خانوادشم تازه مطمعن شدن میکشه دیدم چن روز نمیره سرکار در جریان گذاشتمشون اینم بگم من کلی ارث و‌میراث دارم پسرمونم یک سالشه ب نظر شما خانواده شوهرم نمیترسن من طلاق بگیرم ؟!؟نمیدونم واسه من و‌پسرم دلسوزی میکنن یا بچه خودشون 

چرا کاری نمیکنی ک ترک کنه؟؟

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اعتیاد بده 

شیشه و کراک و گل و.... چون توهمای خطرناک دارن بدترن 

همین الان میگی چهارروزه سرکار نرفته 

اول سعی کن ترکش بدی اما اگر نشد جداشو 

از الان سرکار نمیره حتما دلش به اموال شما خوشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم اعتیاد بده  شیشه و کراک و گل و.... چون توهمای خطرناک دارن بدترن  همین الان میگی ...

دقیقا.دار و ندارتو میکشه .چیزی واسه بچه ات نمی مونه.سریع پیگیر ترکش باش.اگه ترک نکرد طلاق بگیر.خودت و بچه ات اینده میخوایین‌‌.الان شوهرت جوونه سرکار نره بعدا میخوایین از کجا بیارین بخورین

دقیقا.دار و ندارتو میکشه .چیزی واسه بچه ات نمی مونه.سریع پیگیر ترکش باش.اگه ترک نکرد طلاق بگیر.خودت ...

از اعتیاد متنفرم 

باور کن یکی میگه شوهرم خیانت کرده انقدر حالم بد نمیشه که یکی میگه اعتیاد داره 

همش فکر میکنم توهم میزنه بلایی سرشون میاره

دلم برای بچه‌هاشون کباب میشه😭😭😭😭😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))