2777
2789
عنوان

می خوام جدا بشم و بجه هام پیش پدرشون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 12094 بازدید | 124 پست
من یه نفر رو میشناسم که شوهرش بهش خیانت کرده با شناختی که از زن دارم مطمئنم رفتار خود زنه باعث شده شوهرش ازش زده بشه

قصدم فقط گفتن یه تجربه است نه برچسب زدن به شما که الان این مشکل برات پیش اومده

این خانم اصلا با خانواده همسرش رابطه خوبی نداره همش اونها رو تحقیر میکنه ........شوهرش هم این طوری تلافی میکنه
پسرم همه زندگی من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرتو بذار اجرا فعلا طلاق نگیر با بچه هات زندگیتو کن اکثر اینجور مردا به خاطر بچه هاشونم که شده بعد یه مدت برمیگردن اگه طلاق بگیری خیلی راحت با اون اشغال زندگیشو میکنه وبچه دار میشه
متاسفانه از این موارد تا دلت بخواد تو این مملکت زیاده یه صیغه میخونن وهر کثافت کاری دلشون میخواد میکنن ولی شما به سرنوشت بچه هات فکر کردی مطمئنا اون خانم بچه های شما رو نگه نخواهد داشت و اگر هم نگه داره نمیتونه جای شمارو بگیره این وسط شما وبچه ها هستین که آسیب میبین شوهرت واون زنه دنبال عشق وحال خودشون هستن اگر میخواهی طلاق هم بگیری بچه ها رو با خودت ببر یا اینکه از شوهرت طلاق نگیر ولی زندگیتون جدا از هم باشه در ضمن اصلا راجع به این قضیه با شوهرت صحبت کردی عکس العملش چی بوده بچه هات چند سالشونه رابطشون با پدرشون چطوریه
دختر عموی من سالهاست این مشکل رو داره و تحمل کرد تا بچه هاش بزرگ بشن وهمیشه میگفت این خفت وخواری رو دارم به خاطر بچه هام تحمل میکنم خداروشکر بچه های خوبی داره الان دوتاشون تو مدرسه تیز هوشان درس میخونن
هر بار که میفهمید بعد از کلی قهر ودعوا شوهرش به غلط کردن می افتاد وهزار تا قسم که دیگه دنبال این کارا نمیرم ولی بعد یه مدت دوباره سر وگوشش میجنبید دختر عموی من وضع مالیش خیلی خوب بود خونشون خیلی بزرگ وشیک بود چند تا مغازه وماشین ولی یه مدت شوهرش یه زنه رو صیغه کرد اون خانم خیلی زرنگ بود همه رو بالا کشید(البته این جور مردها حقشونه ) حالا مستاجرن چند روز پیش دوباره دختر عموم زنگ زد وکلی گریه کرد باز مچ شوهرشو گرفته بود دوباره به خاطر این زنه کلی بدهی بالا آورده حالا هم میخواد مهریه اش رو بزار اجرا و فعلا جدا از شوهرش زندگی کنه البته اون از نظظر مالی میتونه خودشو تامین کنه بچه هاش هم بزرگن دخترش اول دبیرستانه وگفته من تو دادگاه هم میگم با مامانم میخوام زندگی کنم
ولی من سراغ دارم زنهایی رو که برای زندگیشون هیچ کم نزاشتن ولی با بیرحمی مرداشون اینگونه مواجهه شدن

بعضی از مردا خیلی ناشکرن ...................به نظرم همین که ادم سلامت باشه و بچه سالم خدا بهش بده باید همیشه شاکر باشه .........خیلی دلم سوخت
با بقیه حرفات موافق نیستم وقتی مردی دنبال این کاراس هیچ ربطی به کم زیاد گذاشتن زن نداره................
شاید تو وجود زن دوم چیزایی باشه که زن اول نداشته باشه ولی خوب قبل از ازدواج میتونست چشمهاشو بهتر باز کنه تا بعد دنبال رویاهاش نباشه................
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
2810