2777
2789
عنوان

می خوام جدا بشم و بجه هام پیش پدرشون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 12094 بازدید | 124 پست
منم میگم میدونوواسه اون زنیکه خالی نکن اینجورزناهدفشون همینه مطمئن باش اونم ازوجودتوناراحته وعذاب میکشه پس بامحبت به بچه هات وشوهرت ورسیدن به خودت بذارآتیش بگیره
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداهیچوقت کسی وروبه خودش نذاره بعضیاتاطلاق میگیرن یاشوهرشون میمیره میشن همه کاره خودشون دیگه اجازه هم لازم نیست ازکسی بگیرن دوتاخط میخونن وهرغلطی میخوان به اسم صیغه میکنن خداجای حق نشسته عزیزم شوهرت رابطه اش باهات چه جوره همش اونوریه درکل رفتارش الان باهات چه جوره
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
یعنی ازهمه لحاظ تامینتون میکنه اگراین کاراروانجام نمیده میتونی ازاین راه هم اقدام کنی که اذیت بشه
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست

سها جان نمیدونم چی بگم ولی اگه اول مهرت رابزاری اجرا وبه روش نیاری بهتره ..................................
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
اگه ما همه موازین رو رعایت کنیم که خوبه
هر جاییش رو دوست داریم انتخاب میکنیم هر جاش که زحمته برامون یا منافمون به خطر میفته بی خیال میشیم

مردهای هرزه هم فقط از اسلام زن صیغه ایشو قبول دارن ..............
پسرم همه زندگی من
راستش زیاد نمیام مدتی یعنی میام ولی تاپیکا روچک نمیکنم بگذریم فقط برای یاد آوری بود .............
بوس لپ کشانی
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
عزیزم یه مشاور خوب رو بهت پیشنهاد می کنم

یادم رفت لعنت بر هر چی این طوری مرده ...

بعد به توصیه های اون گوش کن ببین راهی پیدا می کنی که طلاق نگیری اما در آخر اگر چاره ای نبود این کار رو بکن و طلاق بگیر مهریه ات را بزار اجرا چاره ای نیست چون وقتی به بن بست رسیدی این آخرین راه حله ، حداقل یه مدت اون تو آب خنک می خوره می فهمه چه غلطی کرده ...

بچه هاتو بردار یه چیزی بهت بگم ، بچه از مادر یتیم می شه نه از پدر ، پدر می ره دنبال خوشی خودش
نزار بچه هات بی مادر بشن ، من یکی از آشناهام توان مالی آن چنانی نداشت ، مهریه اش را نخواست اما بچه ها رو گرفت و خرجی اونا را ماهی از باباشون می گرفت ....

بالاخره یه طوری می شه ....همین که بتونی از دادگاه بچه ها رو بگیری و خرجی ماهشون را کافیه ، در قبال مهریه
میدان و برای اون زنیکه خالی نکن اینجور زنها همینو میخوان پس این کارو نکن .تو زن عقدی شوهرت هستی و ازش بچه داری اون خونه و زندگی حق تو بچه هاته پس سفت و سخت بنشین سر جات مطمئن باش سر شوهرت به سنگ میخوره تو باید برای بچه هات صبوری بیشتری بکنی مطمئن باش شوهرت برمیگرده.من دختر خالم 5 سال سر همین موضوع جنگید به خاطر بچش تازه اون موقع فقط 1 بچه داشت شوهرش کتکش میزد برای خونه خرجی نمیداد هیچی نمیخرید مواد غذایی نمیخرید بعد با اون زنه میرفت مسافرت براش طلا میخرید ......میخواست عقد دائم بکنه زنرو وقتی دید دختر خاله من سفت و سخت سر جاش نشسته بعد از چند سال از زنه سرد شد و برگشت به دختر خالم الان 3 تا بچه دارن و اون زنه رفته به درک .الان هم شوهرش مثل سگ پشیمونه اون روزهاست.پس تو هم صصصصصصصصصصصصصصصبر کن بچه هات گناه دارن نزار زیر دست زن بابا یا شوهر ننه بزرگ بشن
2810