2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه چه کنم اخه خدایا

1005 بازدید | 100 پست
امروزباخبرشدم بهترین وعزیزترین دوستم فوت کرده.عزیزترین که میگم خیلی بهم نزدیک بودیم مثل خواهر جمعه فوت شده ومن چندروزازش بیخبربودم دل نگران بودم..شماره خونشون وخواهرشوداشتم هرچی زنگ خبرنبود که نبود.اخرسرامروزباکلی کنکاش و ۱۱۸شماره اقوامشوپیداکردم وفهمیدم فوت کرده داغون شدم..ازعصرکارم شده گریه..دلم میترکه..رفت حموم غسل صبرکردم.نمازخوندم.قران خوندم امادلم اروم نشدکه نشد. باهم کلی برنامه داشتیم برااینده.دوتامون باهم براارشدمیخوندیم.یه دانشگاه ویه رشته روزدیم موندیم تکمیل ظرفیت که هردویه جاباشیم امااون رفت ومنو خانواده اش روتنهاگذاشت.. خیلی سختمه کناربیام..اروم نمیشم...یاد حرفامون درد دلهامون میوفتم.برنامه هامون...قیافش..خدایااین چه مصیبتی بوداخه بدترین درد اینه خودکشی کرده...چیزی که کسی توفکرشم نمیگنجه...ادم شاد مومن اهل قران باشوهرش مشکلی هم نداشت که شوهرش رفته مهمونی اومده دیده خودشوحلق اویزکرده..نه حرفی نه چیزی که بدونن چی شده..اینکه خودکشی کرده یاکس دیگه ای کشته اونوخودکشی جازده.هیچی معلوم نیست.جمعه فوت کرده دیروزدفنش کردن.پزشک قانونی هم،گفته بعددوماه میگه چی شده
وای خدایا چقدر وحشتناک.....خدایا صبر بده. من که شوکه شدم. عزیزم خدا صبرت بده....وای چی میکشن خانوادش....خدایا بحق این شبا هیچ دلی پرغصه نمونه.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میسوزم...من چطورتنهابرم دانشگاه ثبت نام.چطوربخونم.چیزی که قراربودباهم بریم اماحالاتنهاموندم..مثلاازدیروزمیخواستم خبرشوبگیرم برنامه ات چیه کی میای بریم دانشگاه چطوربخونبم...خدایااین که مصیبتی بود...دلم میسوزه...شوهرم هم بااینکه به اسم میشناخت خیلی ناراحت شدازشدت ناراحتی سردردگرفت..خواهرم بود اخه خدا...پیامهاشومیبینم...اسمشو توگوشیم میبینم.عکساش...چه کنم...تنهاموندم.محرم اسرارم رفت...ازاین به بعدباکی حرف بزنم درد دل کنم...فقط بااون راحت بودم...بهم وابسته بود..بیخبررفت بی اینمه به من نزدیکترین دوستش که محرم اسرارش بودم چیزی بگه رفت
گریه امونم نمیده بچه ها..کمکم کنین چه کنم...داغونم کرد..ازعصرکارم شده گریه...دخترم هم دوقتی غصه منودید ناراحت شد..هی میگه مامان دوستش مرده ناراحته منم ناراحتم....اگه خگدکشی کرده باشه خیلی نامردی کرده خیلی ازش دلخورم من که همه چی خودموبهش میگفتم..هروقت باشوهرم حرفم میشد ناراحت بودم چیزی میشداول به اون میگفتم.اونم همینطور ولی این یه مورد چی شداخه
عزیزم درکت میکنم منم پارسال دقیقا همچین تاریخی همچین دوستمو ازدست دادم دختر22ساله الهی بمیرم ب بدترین شکل دوستمو ب قتل رسوندن توشهرغریب هعییییییی تازه عروس بود 2شب بعدمجلس عروسیش غلط کردن گفتن خودکشی کرده دروغ میگن بقران میخان رونشه کشتنش
ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤
اخه نزدیکانش میگفتن روزای اخرچیزیش نبود...ادمی که مشکل بزرگی داشته باشه وفکرخودکشی هم داشته باشه دیگه بااینده اش چیکارداشت...بهم گفته بود یه دوست دیگه پیداکردم خیلی درسخونه..شروع کردم برنامه ریزی برادرس خوندن سال بعد اگه تکمیل ظرفرت نشد سال بعدحتماقبول میشیم....برابچه دارشدن اقدامکرده بود اما رفت دیگه پلیس هیچی نگفته..‌کالبدشکافی هم کردن گفتن بعددوماه میگیم چی شده...شوهرش داغونه طفلک..همش میگن حتمابااون مشکل داشته..کاش بیادبه خوابم بگه چی شده