2777
2789
عنوان

ی آقاهه بود تو نی نی سایت که...

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 54 پست
نهار ماهی سرخ کردم خوردم اه حالم بده ازش

چای زنجبیل دم کن بخور ،سرحال میشی

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چای زنجبیل دم کن بخور ،سرحال میشی

عالیههه زنجبیل

تو قرآن اسم این ادویه اومده

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
چه جالب به سلامتی  من فکر میکنم ۲تا گوشی داشته باشم

مخلصم

هر وقت دوست داستید مدل یا عکساشونو برام محبت کنید تت ازتون خریداری بشه ان شالله

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
عالیههه زنجبیل تو قرآن اسم این ادویه اومده

شما هم که ماشا اللّه علاوه بر الکترونیک ،تو زمینه های قرانی و طب گیاهی  اطلاعات کامل دارید .

خوشا بحال پدر و مادرانی که چنین فرزندانی دارند.خدا حفظتون کنه.

موفق باشی بِرار.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
من یه چنتایی گوشی دارم چن میخری؟؟😨

سلام

وزنشون چنده؟ کیلویی ۱۰۰ هزار تومن...

شوخی میکنم

باید مدلشو بهم بگید ، آخه اینطوری از کجا بدونم چیه که قیمت بدممم؟!😆

شما هم که ماشا اللّه علاوه بر الکترونیک ،تو زمینه های قرانی و طب گیاهی  اطلاعات کامل دارید . خ ...

من کوچیک شمام.

لطف دارید شما ممنونم.

خیلی مخلصم

سلام وزنشون چنده؟ کیلویی ۱۰۰ هزار تومن... شوخی میکنم باید مدلشو بهم بگید ، آخه اینطوری از کجا بدو ...

سامسونگ نوت ..

هواوی 

نوکیا نیمه لمس

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂
تلگرامم باز نمیشه همینجا بفرستم عکسارو؟؟

آره آبجی

واتس هم دارم البته