2777
2789
عنوان

فوق تخصص آنکولوژی زنان میشناسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 71786 بازدید | 122 پست
دکتر شهریار نظری تو ونک یعنی کارم به جایی رسید که ازشون شکایت کنم اما واقعا انقدر از نظر روحی داغو ...

ممنون از راهنماییت عزیزم منم احساس میکنم اشتباه شده بزام چون پارسال توشته بودcin1خوب شده 

امسال زدهcin1در صورتی که دکتر گفت مشکلی نداره ولی رندم یدونه میکنم از دهانت ممنون از راهنماییت اخه یه فوق تخصص بهم گفت اگه cin1دو سال مونده باشه باید عمل بکنیم نمیدونموقت دکتر دارم هفته بعد خبرشو اینجا میزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر فاطمه چراغی دکتر خودمه خیلی کارش خوبه واقعا حرف نداره. من پیشش لاپاراسکوپی کیست تخمدان ام رو انجام دادم واقعا یکی از راحت ترین عمل هایی بود که انجام دادم در حالی که دوستم پیش دکتر دیگه ای انجام داده بود و میگفت که اصلا عمل راحتی نبود. این نشون میده کار جراحی شون خوبه 

دکتر فاطمه چراغی دکتر خودمه خیلی کارش خوبه واقعا حرف نداره. من پیشش لاپاراسکوپی کیست تخمدان ام رو ان ...

واقعا این دکتر پنجه طلاس من عاشقشم انقدر که خوووبه

من میخام برم پیش فرح فرزانه ببینم چی میگه شما پزشکتون کیه 

من تحت نظر دکتر فاطمه چراغی هستم واقعا بی نظیره این دکتر هرچی ازش بگم بازم کم گفتم منو از تیغ جراحی این دکترای بی رحم نجات داد

کسی که پارتنرش یه نفره و مدام تحت درمان است ،ویروس خود به خود از بدنش بیرون میره نهایتا تا ۲ سال.فقط ایمنی بدن باید بره بالا.از همون اول باید متجه میشدی،داری درمان میکنی بدتر نمیشه.مگه غدست؟ واسه همین دکترتم شک کرده.پارتنر یکیه ،ژنوتایپ جدید که نمیگیری

کسی که پارتنرش یه نفره و مدام تحت درمان است ،ویروس خود به خود از بدنش بیرون میره نهایتا تا ۲ سال.فقط ...

عزیزم ارتباطی به این موضوع نداره کسی که شوهر داره و پارامتر جنسی دیگه ای هم نداره هیچ تضمینی نیست که این ویروس حتما ۲ سال از بدنش بره بیرون

من خودم ۵ ساله این ویروس و دارم و ۸ سالم هست که از واج کردم

ولی از بین نرفته و تو تمام این سال‌هام تحت نظر پزشک بودم و خودم و همسرم هم دارو مصرف میکنیم

پس اینکه ۲ سال خود به خود از بین میره اصلا دلیل علمی ای نداره متاسفانه

سلام بچه ها من پاپ اسمیر دادم منفی بوده ولی تست hpvمثبت شده و ۲ نوع خطرناک دارم ولی اصلا زگیل ندارم🤔 آزمایشگاه احتمال داره اشتباه کرده باشه؟ یا نمونه گیری در شرایط درست انجام نشده باشه؟ 

دوباره میخوام برم تست hpv بدم 

آزمایشگاه دنا خوبه واقعا؟

عزیزم چیکار کردی پیش کدوم دکتر عمل کردی منم راهنما یی کن از دکترا راضی هستی 

نه عزیزم کارم که به جراحی نکشید فعلا تحت نظر دکتر چراغی ام و البته باردار هم هستم که دیگه فعلا نمیخوام کولپوسکوپی بدم تو بارداری ایشالا بعد زایمان دوباره باید یه چکاب بدم

نه عزیزم کارم که به جراحی نکشید فعلا تحت نظر دکتر چراغی ام و البته باردار هم هستم که دیگه فعلا نمیخو ...

عزیز جان مرسی که پاسخ دادین    به نظرتون خانم چراغی خوب هستن  یا خانم   نادره بهتاش من بین این دوتا نمیدونم کدوم انتخاب کنم.

خانم دکتر نادره بهتاش ، خواهرم که مجرد هستند دچار آندومتریوز شدن و چندتا دکتر گفتن که باید جراحی بشه ...

عزیز جان من همون بیماریو دارم  خانم دکتر بخاطر این گفتن که درمان شه که شاید بعدا بخوان باردار بشن   .ولی درنهایت این بیماری باید عمل بشه به منم گفتن عمل نرفتم اما الان بیشتر بدنم درگیره