2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

967 بازدید | 15 پست
برای اینکه در بین خانواده شوهر محبوب شویم چیکار کنیم من مادر شوهرم از همه ایراد میگیره ولی کارهای خودشو و دخترشو نمیبینه
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم حرف بزن محترم صحبت کن لبخند به لبت باشه همیشه تو انداختن سفره شام وناهار کمی کمک کن زیاده روی هم اصلا نکن از اوضاع مالیتون جلوشون هیچی تعریف نکن به شوهرت جلوشون احترام بذار
پسر گلم عاشقتم 😘😘
کلفتیشون رو بکن براش خونه تکونی کن هی مامان جون بگو هی پول بده هی کادو بخر هی بگو چه پسر ماهی تربیت کردی هی بگو هرچی پسرتون می گه همونه
هی گو خونه داری رو باید از شما یاد گرفت
هی بگو چه بچه هایی بزرگ کردی ای ول
محبوب می شی
البته واسه توسری زدن
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
عزیزم هیچی
بستگی به ذات خانواده شوهرت داره
اگه مثل مادرشوهر من باشه که تو هزاران برابر بهتر از دختراش هم باشی بازم به نظرش اونا بهترن همش دنبال یه راهی میگرده تورو بکوبونه و اونارو ببره بالا
من حتی اگه دعوتشون کنم غذام خوشمزه بشه یا تزیینات سفره ام شیک باشه مادرشوهر من از حسادت میره تو قیافه
در این حد
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!
اره مادرشوهر من همش دخترشو میبره بالا . حتی نمیذاره پدرشوهرم تنها بیاد خونه ما. خودش خیلی دورو و باسیاسته ولی بنظرم همه هواشو دارن
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
نه بابا تو خانواده شوهر من هر کی از خواهرشوهر بیشتر تعریف کنه و بالا ببره اونارو عزیزتره
مادرشوهر من دختراشو خدا میدونه
روش میشد میگفت معصوم هستن
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!
2810