2777
2789
عنوان

احساسه بی ارزش بودن میکنم....

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 33 پست
عزیزم الکی خودتو اذیت نکن برو بچتو بغل کن و بخواب بزار دخملت بزرگ بشه ببین توی دنیا بچه هیچ کس رو بیشتر از مادر دوست نداره حتی باباشو
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم حرفت قشنگ بود ولی نگرانه بچم زیاد نیستم نگرانه شوهرمم که دوسم داره یا نه. البته از حق نگذریم امروز خیلی بد اخلاقی کردم ولی خی اومد ارومم کرد در صورتی که اینطوری نبود بعد ازظهریم رفت بیرون واسم چاقاله خرید اورد چون خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا اینطوری میکنم
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
عزیزم به نظرم شما افسردگی بعد از زایمان گرفتی حتما درمان کن و نزار بمونه باهات چون اینجوری زندگی رو به خودت و شوهرت تلخ میکنی٠ والا باید از خدات باشه شوهرت عاشق دخترته، این یه قانون رو تو ذهنت داشته باش مردها همیشه زنشونو بیشتر از بچه شون دوست دارن حتی اگه از زنوش بدشون بیاد ناخوداگاه از اون بچه هم بدشون میاد٠ درست بر عکس اغلب زنها که بچه شون حرف اول رو تو زندگیشون میزنه٠ حالا که شوهر به این خوبی و مسئولیت پذیری داری خدا رو شکر کن، بیشتر کارهای بچه رو بنداز رو دوشش، این یعنی اون خانواده اش رو دوست داره و بهشون توجه داره، آخه کدوم مردی بچه رو بدون مادرش میخواد؟ خوب بود ولت میکرد میرفت سراغ هزار تا غلط کاری؟ میاد خونه بیچاره کمکت میکنه بچه داری میکنه بر خوشحال باش دختر، به خودت برس و سعی کن تو محیطهای شاد بری و افسردگیت رو درمان کنی، من اگه جای تو بودم با شوهر اینجوری ٥ تا بچه میووردم ٠ وای خوش به حالت