2777
2789

دوستان جریان از این قراره که یکی از دوستام هر روز زنگ میزنه بهم و وقتی هم زنگ میزنه هیچ حرف خاصی نداره ولی همش زنگ میزنه به خونه گوشی بخدا بیست بار میزنه بهش چند بار غیر مستقیم گفتم به خونمون زنگ نزن چون صدای زنگ تلفن خیلی بلنده و اونم پشت سر هم سه چهار بار میزنه منم بهش غیر مستقیم گفتم زنگ نزنه خونه ولی چند بار پشت سر هم میزنه و به گوشیمم هزار بار میزنه و وقتی جوابش رو میدم هیچ حرف خاصی نداره به نظرتون چی کنم بخدا خسته شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ج ندخ

خب جواب نمیدم بعد دوباره هزار بار میزنه و وقتی گوشیمو جواب نمیدم چن بار میزنه خونه و صدای زنگ خونه هم خیلی بالاس همه کلافه میشن بهش هزار بار غیر مستقیم گفتم خونه نزن گوش نمیده نمیدونم بهش چی بگم 

وای یکی از دوستای منم همین بود منم که از تماس تلفنی متنفر😂جوابشو نده هر دفعه ی بهونه بیار بعد ی مدت ...

بخدا هزار دلیل و بهونه آوردم ولی از رو نمیره باز زنگ میزنه دیگه به درجه ی عصبانیت رسیدم آخه حرف خاصی هم نداره درون گرا هم هست هیچی نمیگه فقط منو وادار به حرف زدن میکنه 

حداقل هفته ای دو بار زنگ بزنه نه دیگه هر روز اونم روزی سی باررر

چقد رو مخ😀بلاکش کن همچین دوستیایی چرا باید برقرار بمونه اصن

تازشم هر وقت زنگ میزنه میگه شارژ ندارم تو بزن بخدا هر ماه فقط 40 الی 50 تومن پول قبض موبایل میدم بخاطر تماس های خانوم.. چون سیم کارتم دائمی هست شارژی نیست واقعا نمیدونم چی کنم 

تازه هر وقتم زنگ میزنه میگه شارژ ندارم خودت بهم زنگ بزن

یا ابلفضل 

ببین این سری زنگ زد بابات جواب بده با عصبانیت بگه خانوم چیه شما هی زرت و زرت زنگ میزنی 

احتمالا دیگه به خونه زنگ نزنه 

به توم زنگ زد گفت زنگ بزن بگو شارژ ندازم

2810