2777
2789
عنوان

احساسه بی ارزش بودن میکنم....

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 33 پست
یه ساعت پیش بچرو مینداختم بالا و باهش بازی میکردم یه دفعهوبا حالت دعوا بهم گفت اینکارو نکن ماوندیده بودیم زن کارهمردارو بکنه گفتم با بچه ی خودم نمیتونم بازی کنم باید ازدتو اجازهوبگیرم گفت نباید بچرو بالا پایین بندازی خودش از این کارای خطر ناک میکنه هیچی نیست من کهوبچرو بالا پایین میندازم نباید بکنم بعدش بچرو ول کردم رفتم تو اتاق بچه بهوگریهوافتاد سیاه شد پرید بهمو گفت مادر نمونه مادر نمونه بچت گبه میکنه ول میکنی میری!
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
وای عینه حرفهای شوهره من به من میگفت به تو هم میگن مادرررررررررررررررررررررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟

مثلا میگفت وقتی بچه گریه میکنه تو باید خودتو هلاک کنی
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تورو خدا راهنماییم کنین چیکار کنم بدجور داغونم رو حرفه مادر شوهر حواهر شوهر پدر شوهرمم خیلی حساسم اونام که حرف میزنن میخوام خفشون کنم ولی ادمای بدی نیستن فقط خیلی خیلی بیش از حد واسم نظر خواهی میکنم به شوهرمم میگم میگه عزیزم تو تجربه نداری از تجربه ها باید استفاده کنی! ای خداااااااااااااا
وای نیم ساعت پیش بچه بیدار شد اومد بهم گفتوبیا بچرو شیر بده بخوابون منم گفعم چیهوموقع گشنگیه بچتوشد اجازه میدی بهشوشیر بدم! بعد رفت واسهوبچهوشیر خشک درست کرد منم پریدم شیشرو پرت کردم بهش گفتم نمیزارم با این کارات بچرو ازم دور کنی یه دعوای شدید هم کردیم
وای نیم ساعت پیش بچه بیدار شد اومد بهم گفتوبیا بچرو شیر بده بخوابون منم گفعم چیهوموقع گشنگیه بچتوشد اجازه میدی بهشوشیر بدم! بعد رفت واسهوبچهوشیر خشک درست کرد منم پریدم شیشرو پرت کردم بهش گفتم نمیزارم با این کارات بچرو ازم دور کنی یه دعوای شدید هم کردیم
2810