2777
2789
ب نام خدا،الان بیست سال و خورده ای سن دارم،ناخواسته باردار شدم(مدیونید اگه فک کنید تو عقد بوده)،الان ...

ای جان خدا حفظتون کنه عقدتون پر از ارامش بوده خب

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   
اخ اخ چقدر امضات حقیقته و قشنگ

آره واقعا حقیقته😓

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه اولم در 18 سالگیم بعد از پنج ماه اقدام 

بچه دومم در 20 سالگی، بدون اقدام یعنی ناخواسته و iud دار

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ب نام خدا،الان بیست سال و خورده ای سن دارم،ناخواسته باردار شدم(مدیونید اگه فک کنید تو عقد بوده)،الان ...

اصلا بهت نمیاد بچت باشه😑انگار داداشته ، موهاتو رنگ نکردی ابروهاتم برنداشتی ،انگار ۱۶ سالته، 

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
ای جان خدا حفظتون کنه عقدتون پر از ارامش بوده خب

خخخخخخخخ...مرسی عزیزم...انقد ارامشمون زیاد بود ک حد نداره،الانم داره موج میزنه تو زندگیمون  

(و مولفیکس دیگری از بسته در میاورد تا موج ها زندگی را با خود نبرند)

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
چراهمچین حرفی میزنی چرانلایدبشی؟

تنبلی تخمدان دارم و پریود به شدت نامنظم😭

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
آره  بچه اولم در 18 سالگیم بعد از پنج ماه اقدام  بچه دومم در 20 سالگی، بدون اقدام یعنی ن ...

وای😓😓 من میخاستم بذارم مثلا

میدونین چرا مگس ٣ روز عمر میکنه ولی لاک پشت ١٠٠ سال؟؟چون مگس 💩 خوری میکنه ولی لاک پشت سرش تو لاک خود‌شه😒😒
خخخخخخخخ...مرسی عزیزم...انقد ارامشمون زیاد بود ک حد نداره،الانم داره موج میزنه تو زندگیمون   &n ...

خخخخخخ نمیری دختر 😂😂😂😂😂😂

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   
اصلا بهت نمیاد بچت باشه😑انگار داداشته ، موهاتو رنگ نکردی ابروهاتم برنداشتی ،انگار ۱۶ سالته، 

اینجا عزا دار بودم ک اصلاح نشده ام،ولی موهامو کلا زنگ نکردم...

پس اگه عکس سه ماهگی پسرم رو بذارم ببینی چی میگی حتما میگی ده ساله ام...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
چندماه اقدامی؟من 18 سال و 8 ماهمه گذاشتم واسه یکسان دیگه بارداری ولی میترسم از سقط و ...

۱۰ ماه اقدامم من حالا حالاها بچه نمیخواستم ولی تنبلی تخمدان دارم اقدام کردم دیگه چاره نیست خودمم بچه دوست دارم ولی باید زوتر اقدام میکردم

تنبلی تخمدان دارم و پریود به شدت نامنظم😭

چند روز عقب میافته ؟من همیشه 2 روز زودتر میشه هر ماه ولی ماه های که استرس دارم و جشن میزنم تا هفت روز  هم عقب افتاده

عزیزم باورت میشه همه میگن بیست و چهار پنج سالته انگار...

تا الان سومین نفری هستی ک گفتی سنم کمتر میخوره بهم

چندماه اقدامی؟من 18 سال و 8 ماهمه گذاشتم واسه یکسان دیگه بارداری ولی میترسم از سقط و ...

خیلی زود نیست؟اگه مشکل نداری سنت کنه بذار21 به بعد البته خود دانی،شوهرت اگه راضیه برو درستو بخون تجربه کسب کن بازم میگم خودت میدونی اگه دوس داری بذار اقدام کن به دلت رجوع کن من نظرمو گفتم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
2810