ارمیا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 465 عنوان خانمهای باتجربه بیایین بگین بهترین شیرخشک چیه؟ پسرم آپتامیل رو بالا میاره 116 بازدید | 10 پست بنظرتون چی بهش بدمب بلاک و انتی رفلاکس ب بلاک اصلا بهش نمی سازهکسی خبر داره آپتامیل هم انتی رفلاکس داره یا نه؟؟؟؟شیرخشک سیمیلاک چجوره؟وزن گیری بچه خوبه؟؟من از آپتامیل برای وزن گیری راضی بودم حیف که بالا میاره خدایا هزاران بار شکرررررررت مراقب دوقلوهایم باش و یکدونه داداشمو شفا بده و دامادیشو ببینیم منم تا آخر عمررررر کنیزتم 1398/05/01 | 07:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چمدون67 عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 13037 عزیزم با پزشکش مشورت کن من خودم کلکسیون شیر خشک دارم ولی با تجویز دکتر
ارمیا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 465 عزیزم با پزشکش مشورت کن من خودم کلکسیون شیر خشک دارم ولی با تجویز دکتر دکترش هیچی برا شیرخشک نظر نمیده فقط انواع داروها رو میده برای رفلاکس ولی پسرم با شیرخشک انتی رفلاکس ب ببلاک کامل رفلاکسشخوب بود ولی اسهال شدید میگرفت 😢 خدایا هزاران بار شکرررررررت مراقب دوقلوهایم باش و یکدونه داداشمو شفا بده و دامادیشو ببینیم منم تا آخر عمررررر کنیزتم
ارمیا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 465 عزیزم با پزشکش مشورت کن من خودم کلکسیون شیر خشک دارم ولی با تجویز دکتر پس تجربه خوبی داری بگو کدوم شیرخشک بهتر بود خدایا هزاران بار شکرررررررت مراقب دوقلوهایم باش و یکدونه داداشمو شفا بده و دامادیشو ببینیم منم تا آخر عمررررر کنیزتم
چمدون67 عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 13037 من کل به این نتیجه رسیدم که شیرخشک های رژیمی وزن دهیشون بهتره عزیزم بیومیل ای آر هم خوبه واسه بچه های ریفلاکسی من دخترم ریفلاکسی بود ولی شیرای ای ار بهش نمیساخت هر 3 ماه محبور بودم شیرشو عوض کنم
مامان_طلا۲۰ عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 3937 من دخترم گیگوز میخوره از نوزادی بالا نیوورد قد و وزنش عالیه فک کنم گیگوز خیلی پر باره دخترم تو ۷ ماهگی ۹ کیلو بود با قد ۸۰
پونهh عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 1315 منم بدخترم شیر خشک میدم بردمش طب اسلامی گفت شیرخشک نده شیرگاو بهش بده چند روز شرو کردم شیر گاو بهش میدم
سوداملکی عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 586 خانما یه سایت خیلی جالب پیدا کردم من رو که خیلی سرگرم کرده خواستم معرفی کنم شما هم استفاده کنید https://www.tanzdl.com