2777
2789
من خانم دکتر لیلا زواره را توصیه میکنم کارش عالیه اصلا ادم پیشش احساس ارامش وامنیت میکنه کلی وقت میگذاره و قشنگ گوش میدهبه ادم
هم دارو درمانیش خوبه وهم گفتار درمانیش ومشاوره اش
مطبش توانیر جنب بیمارستان دی است
من خانم دکتر لیلا زواره را توصیه میکنم کارش عالیه اصلا ادم پیشش احساس ارامش وامنیت میکنه کلی وقت میگذاره و قشنگ گوش میدهبه ادم
هم دارو درمانیش خوبه وهم گفتار درمانیش ومشاوره اش
مطبش توانیر جنب بیمارستان دی است
تلفن مطبشون ٨٨٢٠٨٤٣١. ٨٨٢٠٨٤٣٢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دنبال روانشناس بالینی خوب تو کرج هستی و مشکلت اضطراب و وسواسه فقط خانم کشاورز رو بهتون معرفی می کنم، من از اسفند 92 مراجعشون بودم درمانم 8 ماه طول کشید تا مهر 93 ، یکی از اقواممون خانم کشاورز رو بهم معرفی کردن، اعتماد به نفسم خیلی کم بود و برای هر کار کوچیکی دلهره و حالت تهوع داشتم دائما نگران بودم برای هر چیزی دست و پام میلرزید، ایشون بدون دارو با من کار کردن هر جلسه جزوه راجع به اختلالم بهم میدادن و باید تکلیف انجام میدادم من خیلی راضی بودم از تجربه روان درمانی هر روز خدارو شکر می کنم همه اطرافیانم متوجه تغییر من شدن فقط اگه رفتید و راضی بودید منو دعا کنید. آدرس: کرج، بلوار طالقانی شمالی، روبروی تعاونی فرهنگیان، خیابان غزل، ساختمان پزشکان فارابی، طبقه دوم، 34403830-34403818
سلام دوستان ختم قرآن http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1037439&postID=40714127
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
اگه دنبال روانشناس بالینی خوب تو کرج هستی و مشکلت اضطراب و وسواس و افسردگیه فقط خانم کشاورز رو بهتون معرفی می کنم، من از اسفند 92 مراجعشون بودم درمانم 8 ماه طول کشید تا مهر 93 ، یکی از اقواممون خانم کشاورز رو بهم معرفی کردن، اعتماد به نفسم خیلی کم بود و برای هر کار کوچیکی دلهره و حالت تهوع داشتم دائما نگران بودم برای هر چیزی دست و پام میلرزید، ایشون بدون دارو با من کار کردن هر جلسه جزوه راجع به اختلالم بهم میدادن و باید تکلیف انجام میدادم من خیلی راضی بودم از تجربه روان درمانی هر روز خدارو شکر می کنم همه اطرافیانم متوجه تغییر من شدن فقط اگه رفتید و راضی بودید منو دعا کنید. آدرس: کرج، بلوار طالقانی شمالی، روبروی تعاونی فرهنگیان، خیابان غزل، ساختمان پزشکان فارابی، طبقه دوم، 34403830-34403818
ای بابا اینجا هم که همش تبلیغاته!!!!!!! یه مشت روانشناس بیکار ریختن تو بازار و تواین سایتها نمیدانند چطوری این ملت بدبخت رو تلکه کنند... اقا جوونم برید یه چندتا کتاب خوب بخوانید خودتان را بی نیاز از هر روانشناس و روانپزشکی بکنید.
سلام عزیزم خانم دکتر نرگس بیرقی روانپزشک و استاد دانشگاه بهشتی هستن مطبش ولیعصره بالاتر از پارک وی ایستگاه پسیان شما باید بری پیش دکتر روانپزشکنه نه مشاور و روانشناس
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی مهر زیر نظر بهزیستی استان البرز و سازمان روانشناسی و مشاوره (کودک، نوجوان، خانواده و اعتیاد) کرج میدان شهدا روبروی ساختمان بانک رفاه مجتمع پزشکی میلاد نور 32244052 32206578 09379582300
دفتر مشاوره و خدمات رانشناختی مهر زیر نظر سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران و بهزیستی کل کشور ارائه خدمات مشاوره ای و روان درمانی: کودک، نوجوان و خانواده زوج درمانی و خانواده درمانی درمان اعتیاد به وسیله روان درمانی بدون دارو آدرس: کرج، میدان شهدا، خیابان بهار، روبروی ساختمان بانک رفاه، مجتمع پزشکی میلاد نور 32244052 32206578 من خودم روانشناس هستم و مشکل خانوادگی برام پیش اومده بود که رفتم دفتر مشاوره مهر خدا رو شکر مشکلم حل شده، همیشه فکر می کردم مشکل من غیر قابل حل باشه. برای دوستانی که مشکل دارند پیشنهاد می کنم حتما دنبال حل مشکلشون باشند و من اینجا رو پیشنهاد می کنم.