2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بقدری زبون داره باسیاسته که مامانم میگه عروسم ازدخترم مهربونتره بااینکه تک دخترم ولی از وقتی زندادشم اومده کلا ازچشم مامانم افتادم

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

انقدر مادرم هواشونو داره که حد نداره

طوری که برای اینکه اونا حساس نشن ..مادرم برای کمک در دوران مریضی و ...خونم نمیاد

برای اینکه مامانم به اونا نمی تونه سَر بزنه ..پس به من هم نباید سَر بزنه

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
والا بقدری زبون داره باسیاسته که مامانم میگه عروسم ازدخترم مهربونتره بااینکه تک دخترم ولی از وقتی زن ...

من هم خیلی با مهربانی با مادرم رفتار می کنم

اما مادرم به خاطر عروسا ...منو زیاد تحویل نمی گیره...مبادا اونا حساس بشن

منم به خاطر خدا گلایه ای از مادرم نمی کنم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

كلأ خنثي وخيلي سررررددده ،كل زحمتش با مامانمه  غذا اكثرا اونجاس ،نگهداري بچش ،حتي جلوي ما تيكه به مردا هم ميندازهكه نبايد رو داد و اينا....ماام حرص ميخوريم ولي بهش چيزي نميگيم بخاطر داداشم(اونم آقااااااا كل فاميل عاشق اخلاقو فهمشن)

من هم خیلی با مهربانی با مادرم رفتار می کنم اما مادرم به خاطر عروسا ...منو زیاد تحویل نمی گیره...مب ...

مامان شما مثل مامان منه اما من خیلی دلم میشکنه خیلی ناراحت میشم اما گلایه نمیکنم اخه غیر مامانم کسی رو ندارم شاید اگر خواهر میداشتم اینجوری نبودم

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
مامان شما مثل مامان منه اما من خیلی دلم میشکنه خیلی ناراحت میشم اما گلایه نمیکنم اخه غیر مامانم کسی ...

دقیقأ

منم خییلی ناراحت شدم

اما ترجبح می دم چیزی نگم....

2810