2777
2789
عنوان

اختلال تكلم در پسران سه سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 27 پست
بله عزیزم ما ترکیم..پسرمم از ۷ماه گذاشتم مهد..اونجا فارسی ترکی کردی قاطی بود..اینم بی تاثیرنبود..۳سا ...

هوم، مثلا اون چهل تا كلمه كه ميگفت طوري بود كه كاربرد واقعي داشت؟ براي مثال پسر من كلمه آب، توپ، توت و... رو ميگه اما تنها زماني كه من تشويقش كنم يا به نوعي انگيزه بهش بدهم وگرنه خودش نمياد بگه و اين مورد اصلي نگراني من هست.  آب ميوه ميخواد ميره از يخچال مياره ميده دست ما.

هوم، مثلا اون چهل تا كلمه كه ميگفت طوري بود كه كاربرد واقعي داشت؟ براي مثال پسر من كلمه آب، توپ، توت ...

نه پسرمن بعد ۳سال تلاش میکرد حرف بزنه..طفلی نمیتونست جیغ میزد بعضا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوم، مثلا اون چهل تا كلمه كه ميگفت طوري بود كه كاربرد واقعي داشت؟ براي مثال پسر من كلمه آب، توپ، توت ...

عزیزم شما ببرینش دکتر بعد گفتاردرمانی..اگه نیازباشه ببرش گفتاردرمانی..پسرمن ی پیش فعالی خفیفی داشت ی مدت بردمش کاردرمانی..پسرمن ازبس شلوغه دکتر میگه حواس پرته..حواسشو جمع نمیکنه واسه همین نمیتونه خوب حرف بزنه..پسرشماهم شیطونه؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم شما ببرینش دکتر بعد گفتاردرمانی..اگه نیازباشه ببرش گفتاردرمانی..پسرمن ی پیش فعالی خفیفی داشت ی ...

ما از دكتر خواستيم ما رو به گفتار درماني معرفي كنه و رفتيم اتفاقا. 

منتها پسرم خيلي دوست نداشت همكاري كنه و من هم از كارشون و نحوه برخوردشان راضي نبوده ام.  

پسر من برعكس پسر شما آرومه. شيطنتي كه به چشم بياد و سر وصدا نداره بچه. به جاي بيش فعالي خفيف از اون طرف بوم افتاده.

عزیزم شما ببرینش دکتر بعد گفتاردرمانی..اگه نیازباشه ببرش گفتاردرمانی..پسرمن ی پیش فعالی خفیفی داشت ی ...

راستي، كاردرماني هم بردم چند جلسه. متاسفانه اعتقادي به آن هم پيدا نكردم. نميدونم چرا به دلم نميشست حرف هاشون. تمرين هايي هم كه ميدادن در خونه انجام بدهم متاسفانه نميتونستم همه رو عملي كنم و بيشتر ناراحت ميشدم. 

بزارش مهد خيلي خوبه

براش كتاب زياد بخون معمولا تا چهارسالگي مشكلي نيس اما بعد ازون بايد گفتار درماني بشه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
 ممنون، شما تجربه فرزند خودتان رو ميگيد؟

من دخترم سه سال و نيمه اس الان شكر خدا كامل حرف ميزنه 

ولي يهويي از سه سالگيش به اينور كامل شد قبلش كسي حرفاشو متوجه نميشد جمله ميگفت اما كلماتو خوب تلفظ نميكرد 

مقايسه ميكردم با همسن و سالاش خيلي غصه ميخوردم منم شروع كردم كتاب خوندن مهد گذاشتمش شعر مرتب ميخونديم باهم  ديگه بمرور تو چندماه عالي شده شكر خدا 

من تخم بلدرچين هم مرتب بهش دادم از سه سالمي روزي سه تا حالا نميدونم واقعا تاثير داشت يا نه 

خواستي بدي بعدش سردي بده بهش خيلي گرمه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
 شما تا سه سال و هشت ماهگي چه كلماتي ازش ميشنيديد؟ تا قبل از به حرف اومدنش مثلا اگر آب ميخواس ...

.تا دوسال و نیم الی سه سال که یادمه چند کلمه می گفت با تلفظ اشتباه

پسرم  بچه ای هست که هرچه بخواد جیغ میکشه  اون قدر جیغ میکشه تا منو باباش خودمون بفهمیم چی میخواد

بعد از سه سالگی جملات کوتاه و نامفهوم میگفت جوری که اطرافیان متوجه نمیشدندچی میگه من مادر تا حدودی متوجه میشدم خیلی از حروف رو اشتباه میگه بجای خونه میگه هونه

بجای سینا میگه نینا و سطل سحر آمیز رو اصلا و ابدا نمی تونه بیان کنه  یه چیز درب و داغون بجا ش میگه

هر جا میرفتیم بچه های هم بازی ش هی می گفتن  چی میگی از عید بهتر شده ولی اگر بخواد چیزی تعریف کنه که من پیش زمینه قبلی نداشته باشم چی می خواد بگه متوجه نمیشم

گفتار درمانی هم همکاری نمیکنه و گفتار درمانگر گفته تا سن مدرسه فرصت داره درست صحبت کنه قبل از اینکه مدرسه بره باید بره گفتار درمانی 

شما تا سه سال و هشت ماهگي چه كلماتي ازش ميشنيديد؟ تا قبل از به حرف اومدنش مثلا اگر آب ميخواس ...

برای آب خواستن جیغ میزد بعد من میگفتم چی می خوای

آب ؟ ماشینت رو ؟ اسباب بازی ؟بریم بیرون

هر کدوم که می خواست آروم میشد😤😤😤 

مامانهايي كه بچه هاتون دير حرف زدن، شما ممكن بود وقتي بچه قشقرق راه مياندازه و چيزي كه ميخواد رو نميتونه بگه و نميفهميد كه مثلا آب ميخواد يا توپ يا ....، خودتون هم از كوره در بريد و عصبي بشيد و بد و بيراه بگيد؟

اگر كلا عصبي ميشديد، چه طور مهارش ميكرديد در برخورد با بچه بي زبون؟