2777
2789
عنوان

اختلال تكلم در پسران سه سال به بالا

888 بازدید | 27 پست

سلام مادران عزيز،

پسرم سه  و نيمه هست و تعداد محدودي كلمات را به كار ميبره. جمله نميگه و كلمات رو هم خيلي كم پيش بياد بگه. مشكل شنوايي هم نداره و كلا بچه آرومي هست. با گفتار درمان هم خيلي همكاري نميكنه. تجربه هاي مشابه كه در آشنايان ديده ايد چه سرانجامي داشتند؟

جاری من نیستی؟؟؟

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرمنم مثل پسرشما بود..لام تا کام حرف نمیزد..یکماهه که ۴سالو تموم کرده ازعید به بعد یهو پیشرفت کرد..مردم وزنده شدم..برو تاپیکامو بخون ازاول

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
پسرمنم مثل پسرشما بود..لام تا کام حرف نمیزد..یکماهه که ۴سالو تموم کرده ازعید به بعد یهو پیشرفت کرد.. ...

مثل پسر من متولد اول خرداد هست از سه سال و هشت ماهگی زبان باز کرده و از عید تا الان بهتر شده الانم خیلی صحبت میکنه ولی در حد چهل درصد نامفهوم هست

من جاري ندارم.   شما خبر داريد جاري اتان چه اقداماتي كرده در مورد بچه اشان؟

الان خیلی بهتر شده شده نمیدونم به ما که نمیگه 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
مثل پسر من متولد اول خرداد هست از سه سال و هشت ماهگی زبان باز کرده و از عید تا الان بهتر شده الانم خ ...

دقیقا پسرمنم اینجوریه..هنوز خیلی کامل نشده ولی خداروشکر درحال پیشرفته..مردم وزنده شدم تابحرف اومد..دکتز میگفت کاملا نرماله ففط تاخیره..ولی من نگران بودم همیشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
پسرمنم مثل پسرشما بود..لام تا کام حرف نمیزد..یکماهه که ۴سالو تموم کرده ازعید به بعد یهو پیشرفت کرد.. ...

ببخشيد من تازه عضو سايت شده ام و وارد نيستم. چه طور ميتوانم تاپيك شما رو پيدا كنم؟ 

شما پسرتان در سه و نيم سالگي چه طوري بود گفتارش؟ گفتار درماني هم برديد؟ 

احيانا در محيط دو زبانه نبوده؟ مثلا زبان تركي و فارسي. يا غيره؟ 

ممنون 

مثل پسر من متولد اول خرداد هست از سه سال و هشت ماهگی زبان باز کرده و از عید تا الان بهتر شده الانم خ ...

شما تا سه سال و هشت ماهگي چه كلماتي ازش ميشنيديد؟ تا قبل از به حرف اومدنش مثلا اگر آب ميخواست چه كار ميكرد؟ 

ببخشيد من تازه عضو سايت شده ام و وارد نيستم. چه طور ميتوانم تاپيك شما رو پيدا كنم؟  شما پسرتان ...

بله عزیزم ما ترکیم..پسرمم از ۷ماه گذاشتم مهد..اونجا فارسی ترکی کردی قاطی بود..اینم بی تاثیرنبود..۳سال ونیم حدود ۴۰تا کلمه میگفت شاید..جمله اصلا..بعد اون خودبخود پیشرفت کرد..الان ۴سال ویکماهه هست..روزبروز پیشرفت میکنه..کامله کامل نشده ولی خیلیی یهتره..من گفتاردرمان بردمش گفت مشکلی نداره خودبخود خوب گیشه..دکترم گفت نرماله کاملا فقط تاخیره