2777
2789
عنوان

اول دکترا یا بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5487 بازدید | 47 پست
به نظر منم با هم هیچ منافاتی ندارن. من خودم پارسال وقتی فهمیدم باردارم دکتری یه دانشگاه شرکت کردم قبول هم شدم تو مصاحبه رد شدم. دوباره موقع زایمانم ثبت نام دکتری نیمه متمرکز بود شرکت کردم فعلا که قبول شدم دارم برای مصاحبه میرم. امیدی هم به قبولی ندارم چون مقاله کم دارم.

نسرین جون به نظر من اگه واقعا قصد داری دکتری بخونی بهتره رزومه ات رو قوی کنی. این از همه چیز مهمتره. وگرنه کنکور نیمه متمرکز که سوالهاش در حد لیسانسه و خیلی خیلیییییییییی راحت. داشتن مقاله و کتابه که واسه قبولی دکتری مهمه. چیزی که متأسفانه من کم دارم:(
یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از چشم حسود چمنش
منم با مهسان موافقم....به نظر من اونقدرا هم سنت کم نیست عزیزم(منظورم سن بچه دار شدن مناسبه البته)...مخصوصا اگه دو تا نی نی بخوای...من خودم 28 سالمه و سال دوم دکترا ...اما الان اقدام کردممم...به خدا توکل کردم....پروژم رو در کنار نی نی انجام میدمممم......امیدم به خداستتتت...خودش کمک میکنه
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک یا دو مقاله علمی پژوهشی در هر فصلنامه مربوط به رشتتون کار صد تا مقاله چاپ شده در همایش ها و مجلات و کنفرانس های در پیت رو می کنه

و صد البته رتبه علمی که اگر یک باشه حتما قبولید

ضمنا مصاحبه 20% کاره لطفا همه بخت و اقبالتون رو گردن مصاحبه نندازید!
مامان های گل خیلی خوشحال شدم که این تاپیک رو دیدم.میشه رشته هاتون رو بگید.مشکل من هم همین است 3 سال از فارغ التحصیلی فوق گذشته پشتم باد خورده.هم مقاله کم دارم...اول بچه یا اول دکترا.تازه شوشو هم داره دکترا میخونه.شرایط یکم سخته.من رشته ام ریاضی
من که اصلا به داخل قکر نمیکنم.
هیچ مقاله ای هم ندارم.
فروردین هم که امتحان عربی گرفتن به جای آزمون تخصصی با اون امتحان مسخرشون
بچه ها شما کدوماتون میخاین برین اونور چجور باید شروع کرد؟
اول دکترا بعد بچه. منم در حین تحصیل در مقطع ارشد بچه دار شدم با تجربه ای که داشتم توصیه میکنم یکی دو سال بعد قبولی در دکترا بچهدار شوید
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
سلام بچه ها اول دکترا

من 32 سالمه 84 ارشد رو تموم کردم الان یه نی نی 16 ماهه دارم کار هم نتونستم برم روحیم خیلی داغونه دوست دارم دکترا بخونم شاید از این وضع دربیام ولی نمیدونم چه جوری با این بچه ؟ کسی رو هم نزدیکم ندارم
تازه مشکل مقاله و ... هم دارم اصلا نمیدونم امیدی هست یا نه؟ البته فروردین امسال بدون مطالعه امتحان دادم
سلام به همگی
یک سال بعد از ازدواج و فوق لیسانس دکتری قبول شدم.بچه به بغل برای امتحان جامع و مصاحبه جامع سال سوم دکتری مطالعه می کردم...تازه کارمند هم بودم ...
به نظر من اگر مصمم به ادامه تحصیل هستین و مشکل فیزیولوژیکی برای بچه دارشدن ندارید اول ادامه تحصیل.
موفق باشید
وای اینجا که امدم یک تکونی خوردم.... دلم خواست منم ادامه بدم.... من 30 سالمه و یک نینی 14 ماهه دارم.... 4 سال از فارغ التحصیلی ام میگذره.... خیلییییییییی دوست دارم ادامه بدم ولی اصلا شرایطش رو ندارم... نینی برام توان نمیزاره... کار شوشو هم طوری هستش که خیلی به ارامش روحی تو خونه نیاز داره و اگه من بشینم رو درس و کتاب نمیتونم بهش برسم... در ضمن دانشگاه ازاد خوندم فوقمو... مقاله هم یکی دارم اونم داخلی... وای.... نمیدونم واقعا میشه منم دکترا قبول شم؟... یعنی برای من امکانش هست؟....
سلام به همگی
نسرین جان من تجربه خودمو برات میگم . من پارسال فروردین امتحان دادم و قبول شدم .موقع امتحانم 4 ماه باردار بودم.البته بگذریم که درس خوندن در هنگام بارداری و 8 ساعت امتحان دادن چه قدر سخته .اما بالاخره میگذره الان من با یه بچه 10 ماهه ترم اول دکترا هستم .گاهی خیلی بهم فشار میاد چون رشته ام هم سنگینه .اما خدارو شکر میکنم که همیشه پشت و پناه همه اونه.
پس من با توجه به تجربه ام میگم هم دکترا هم بچه
2810