2777
2789
عنوان

اول دکترا یا بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5487 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم حقوق خوندم تازه دفاع کردم.. و دوست دارم ازمون 91 رو بدم. چند هفته دیگه زایمان میکنم. نمیدونم با اومدن بچه وقتی میمونه که بتونم بخونم یا نه. ولی خیلی مصمم هستم.
همگی موفق باشین
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
سلام منم دقیقا تردید شما رو داشتم بین ادامه تحصیل و بچه دار شدن مونده بودم بالاخره تصمیم گرفتم طوری برنامه ریزی کنم که در حین بارداری درس بخونم تیر ماه اقدام کردم که تازه فهمیدم نینی دارم.خیلی دوست داشتم نینیم اردیبهشت یا فروردینی باشه که اگه دکترا رفتم دیگه بچه انشاله از اب و گل در امده باشه و بشه پیش کسی گذاشتش که شکر خدا با اولین اقدام باردار شدم و اگه خدا بخواد نینی باید اول فروردین به دنیا بیاد البته برنامه من این بود که رو ازمون اذر ماه سرمایه گذاری کنم که حذف شده فعلا. حالا دیگه نمیدونم چی پیش میدا امیدوارم بارداری خوبی داشته باشم و بتونم به کارام برسم.
خدایا به امید تو
سلام چه تاپیک خوبی
واقعا حرفا و سوالای دل منو زدین من 5 سال از فوقم میگذره و کارمند هم هستم دیگه دنبال دکترا نرفتم الان پسرم 2/5 سالشه امسال شرکت کردم ولی نخونده بودم و قبول نشدم ولی همیشه تو ذهنم این مساله دکترا هست و احساس میکنم باید برم دنبالش یکم با بچه و کار بیرون سخت میشه ولی اگه بخوایم میشه...
2810