2777
2789
ماری جان من تو بیمارستان که شرح حال روز آخرمو دادم گفتم سرگیجه داشتم و حالت تهوع و تب..دمای بدنم به ...

به نظر من که اقدام کن.این دکتر و اون دکتر رفتن هم فایده نداره.من که اینهمه رفتم هر کی یه چیزی گفت اخرم همشون میگفتن تازه اینا همه احتمالاته و علت سقط و یا مرده زایی هنوز توی دنیا یکی از مباحث مبهم پزشکیه شاید هیچ وقت نتونی بفهمی علت مرگ بچت چی بوده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی لیاکی وچجوری بچشوازدست داده؟

عزیزم چند صفحه قبل نوشتم

قبل فرشته شما فرشته من رفته...۶ روز مونده به عید..

من با پاس و ماری از اون یکی تاپیک آشناییم و همدرد..

میام میبینم چقد همدرد دارم کلی ناراحت میشم ولی یجوراییم شماها برا من آرامش میدین چون فقط اینجاس که درکم میکنن

لنفوسیت تراپی چیه؟؟من که فک میکنم مسمومیت بوده من که حتی تب هم نداشتم و هییییییچ کدوم از علائم مسمو ...

از شوهرم خون میگیرن بعد اقداماتی به من تزریق میکنن که ایمنی بدنم به خون شوهرم حساسیت نشون نده..

چون بچه نصفش از پدره و نصفش مادر

میگن چون ایمنی بدنم بالاس بدنم بچه رو دشمن فرض میکنه و سلولهای بدنم بهش حمله میکنن و باعث مرگ جنین میشن...

اگر واقعا اینطور باشه خاک بر سر بدن من بکنن که جگر گوشمو نمیشناسه...

البته دکتر دیگه ای قبول نکرد گفت اگه این مشکلو داشتی تا ۴ ماه سقط میشد با قاطعیت گفت اصلا دلیلش نیس و لنفوسیت نکن چون خطر مرگ خودتو داره..

از شوهرم خون میگیرن بعد اقداماتی به من تزریق میکنن که ایمنی بدنم به خون شوهرم حساسیت نشون نده.. چون ...

عزیزم اصلا اون لنفوسیت تراپی رو هم که بیخیال بشی خود مسمومیت بارداری کم بدبختی نیست😢هیچ راهی واسه پیشگیری یا حتی پیش بینی نداره😭من موندم با چه جراتی دوباره باردار بشم و واقعا کشش و تحمل تکرار دوباره این اتفاقو ندارم

فرشته جون توهم نی نی ازدست دادی؟

اره عزیزدلم دخترم و تو ۲۶ هفته 😔😔😔

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
عزیزم کلا ختم قرآن منتفی شد.. چون خودمم چهل روز ختم سوره فجر و صلوات برداشتم. به سلامتی داری جا به ...

من یه جز خوندم😐😐،،،،باشه فدات شم حاجت روا بشی، ،،اره مریم جونم اما تغییر نکرد حالم بدتر شدم چند روز بهونه گیر شدم و همش گریه میکنم ،،،زندگیم خیلی سرد شده 😔😔😔

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

خدا به کسایی که تازه داغ دیدن صبر بده خیلی روزای بدی رو میگذرونین...من دخترمو تو ۲۵ هفتع از دست دادم و شش ماه بعدش باردار شدم و الان فرشته ی نازم هفت ماهشه واسه شیر خوردن بیدار شد...این روزا واسه شمام میاد خدا معجزه میکنه

من یه جز خوندم😐😐،،،،باشه فدات شم حاجت روا بشی، ،،اره مریم جونم اما تغییر نکرد حالم بدتر شدم چند رو ...

قبول باشه عزیزم..اونم تغییر می کنه نگران نباش