2777
2789
بچه هااین خانم که مری گفت بمن گفت دوتابچه داری بنظرتون اولی همونکه رفته هستش؟

بستگی به اعتقاد خودت داره اگه به تناسخ اعتقاد داری ممکنه روح دخترت تو کالبد پسر یا دخترت که خدا به زودی بهت میده باشه .اما اگه اسلامی نگاه کنی هر روحی که از جسم جدا شد به سوی خدا میره و با تولد یه نوزاد جدید در کالبد اون روح جدیدی دمیده میشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداحفظش کنه 

ممنونم عزیز دلم.امیدوارم به زودی باردار بشی و دلت آروم بگیره..همیشه فک میکردم بچه اول از بچه های بعدی عزیزتره ولی به محض اینکه باردار شدم عاشقانه دوسش داشتم حتی با بچه اولم واسم هیچ فرقی نداشت.چه بسا که سر پسر اولم حسی از مادری نداشتم ولی سر بارداری دومم خیلی احساسم پررنگ بود و بی نهایت مشتاق دیدارش بودم

اخ ببخشید فکر کردم باردای عزیزم خدا بزرگه انشاالله جاش پر میشه بیتابی نکن اون فرشته هم شد ذخیره اخرت ...

اشکال نداره عزیزدلم ،،،انشاءالله منتظر اون روزم، ،،،،خدا دل همه منتظرا شاد کنه ،،،دل مادر ای داغ دیده شاد کنه

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

مریم جونم من این ۲ جز بخونم بعد باز برمیدارم تو اساس کشی هستم 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
مریم جونم من این ۲ جز بخونم بعد باز برمیدارم تو اساس کشی هستم 

عزیزم کلا ختم قرآن منتفی شد.. چون خودمم چهل روز ختم سوره فجر و صلوات برداشتم.

به سلامتی داری جا به جا میشی ..خوبه خاطرات گذشته فراموشت میشه

بچه هایه لطفی میکنیدببینیداقدامتون برابارداری تواین جدول درسته؟

من متوجه نمیشم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من میگم هر چی که خدا بگه تو قرآن میگه؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین