2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ماری جان اصلا حالم خوب نیس تا حدی که حوصله نوشتن ندارم میام  پیاماتونو میخونم میرم

عزیزم سعی کن قوی باشی.شما که طبیعی هم زایمان کردی شهریور ۶ ماه میشه که زایمان کردی.بعدش راحت میتونی اقدام کنی ..به خودت برس و خودتو آماده کن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
چجوری فهمیدی ذخیره تخمک هات کمه؟؟چه آزمایشی دادی؟ لیا جون آخرین تشخیصی که پریناتولوژیست واسه من داد ...

ماری جان من تو بیمارستان که شرح حال روز آخرمو دادم گفتم سرگیجه داشتم و حالت تهوع و تب..دمای بدنم به شدت بالا بود بعد نیم ساعت خوب شدم حتی فشارمم نرمال بود...بخاطر این گفته هام پزشک تو تشخیصش برداشت نوشت پره اکلامپسی که همون مسمومیت بارداری میشه تمام آزمایشاتمم چه تو بیمارستان قبل زایمان چه بعد زایمان همش خوب بود

نمیدونم چرا فرشته سالمم پر کشید رفت..این بی علت رفتنش بیشتر زجرم میده

تا حالام کلی دکتر رفتم هیچ تشخیصی نذاشتن

فقط یه دکتر آزمایش آپکا نوشت که تو اون مشخص شد میزان سازگاری خونم با شوهرم خیلی کمه..اون دکتر گفت علت از اینه که بچت مرده...و لنفوسیت تراپی تجویز کرد که یک جلسه رفتم با هزینه یک میلیون

گفت دو جلسه دیگم باید برم...

ولی دکتر پریناتولوژیست دیگه ای رفتم گفت اصلا این دلیلش نیس چون اگه بخاطر این بود حتما تا ۴ ماهگی سقط میشد بچت..و اینکه لنفوسیت تراپی نکن برات خطر مرگ داره...

منم موندم تو دو راهی..

از اینکه فرشته نازنینم بی دلیل مادرشو تنها گذاشت و رفت دارم آتیش میگیرم

خیلی داغونم ماری

من بچه اولم بود

اخی لیاکی وچجوری بچشوازدست داده؟

لیا ۲۳ اسفند بچه اش هفته ۳۴ اگه اشتباه نکنم توی شکمش پر کشیده😭دقیقا مث من.علتش هم گفتن مسمومیت بارداری. فرشته اش دختر بوده و بچه اولش😢

ماری جان من تو بیمارستان که شرح حال روز آخرمو دادم گفتم سرگیجه داشتم و حالت تهوع و تب..دمای بدنم به ...

لنفوسیت تراپی چیه؟؟من که فک میکنم مسمومیت بوده

من که حتی تب هم نداشتم و هییییییچ کدوم از علائم مسمومیت رو نداشتم فقط آنزیمای کبدم بالا بود گفتن مسمومیته.

عزیززم حق داری به خصوص شماهایی که بچه اولتون بوده واقعا درد و غصه تون چند برابره

ماری جان من تو بیمارستان که شرح حال روز آخرمو دادم گفتم سرگیجه داشتم و حالت تهوع و تب..دمای بدنم به ...

منم خیلی دلم میسوزه که بچم الکی الکی رفت...