2777
2789
سلام، من نمیدونم چرا برام ادرس این تاپیک رو گذاشتید ولی از عنوان تاپیک حدس میزنم چیه، من پسر اولمو س ...

الهی بگردم عزیز دلم خیلی درد سختیه خدا بهت صبر بده و بچه ات رو شفا بده..من که بچم رو دادم پاتولوژی چیزی نفهمیدن این همه هم خودم بعد زایمان بهترین دکترا رفتم همشدن فقط چند تا احتمال میدن هیچ کس تشخیص قطعی نداده..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان از فردا تا شب اول محرم اگه دوست دارین بیایین ختم قرآن دسته جمعی بگیریم..ولی از الان جزها رو م ...

دوستان عزیز بیاین ثواب این ختم قرآن رو تقدیم به ساحت امام زمان کنیم و به نیت ظهور اقا باشه.من اصلا مذهبی نیستم ولی بیاین اینکارو کنیم و از آقا بخواین واسه بچه دار شدنمون بی دردسر و بچه های سالم و صالح دعا کنه..حتما حاجتمون رو خدا میده

هدانا خانوم گل لطفا شما زحمت یادداشت جزها رو برمیداری؟؟ثوابش هم واسه خودت انشالله

وای عزیزم شرمنده نمیتونم بخدا😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزم الهی بمیرم... پسر اولتون به دنیا اومد یا تو شکمتون از دستش دادی اره بخدا باید همه جوانب د ...

بعد از تولدش از دنیا رفت، 4ماهگی بدون تب تشنج کرد و 40روز بعد از شروع درمان از دنیا رفت

بعد از تولدش از دنیا رفت، 4ماهگی بدون تب تشنج کرد و 40روز بعد از شروع درمان از دنیا رفت

آخ آخ قربون اون دل شکسته ات خواهر😢😢چی کشیدی تو!!!

[QUOTE=99571083]ازمایش ژنتیک هول اگزوم سه نفره باید انجام بدید، شما بچه و شوهرتون[/QU

آخه من هیچ نسبت فامیلی با همسرم ندارم.بعد اینکه این آزمایش رو کجا انجام دادید؟؟بعدم بچه دیگه الان ۷۰ روز میشه که پر کشیده

پسر من دو سالش بود سال ۹۰ از دستش دادم. ناراحتی قلبی داشت . الان یه جفت دوقلو پسر دو سال و نیمه دار ...

منم تازه پسرمو از دست دادم میخوام باردار شم واسه دوقلوزایی کار خاصی کردی ؟

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
دوستان از فردا تا شب اول محرم اگه دوست دارین بیایین ختم قرآن دسته جمعی بگیریم..ولی از الان جزها رو م ...

منم هستم جز ۲۳ومیخونم

سلام، من نمیدونم چرا برام ادرس این تاپیک رو گذاشتید ولی از عنوان تاپیک حدس میزنم چیه، من پسر اولمو س ...

کفر نکن خدا گفته توکل کنید اما در کنارش گفته بین موجوداتم انسان عقل داره باید کاراشو با عقل پیش ببره باید خودت اول دلیل وپیگیری میکردی منم سه ماه پیش بچمو از دست دادم توکلم به خداست اما در کنارش تمام آزمایشاتو دارم انجام میدم که این اتفاق دوباره پیش نیاد