2777
2789
من بچموتوشکمم ازدست دادم واسه همین میگم اگه خدادخترداداسمشوهمون میزارم

منم اگه خدا دوباره بهم پسر بده اسمشو میزارم آدریان همون اسمی که واسه پسرم انتخاب کرده بودم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من بچموتوشکمم ازدست دادم واسه همین میگم اگه خدادخترداداسمشوهمون میزارم

من الان تو راه سفر از جلو بهشت زهرا رد شدم اشکام سرازیر شد به همسرم گفتم بچه ام اینجاست😭😭😭گریه می کردمو فاتحه خوندم گرچه اون فرشته پاک خدا بود..همسرم هم بغض کرد و چشاش سرخ شد و فقط دستامو محکم گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم مری جان منم همینطورتابلوبهشت زهرامیبینم فقط زارمیزنم خدابه سرنامسلمانشم نیاره 

مهرآ جون اگهبه اون خانومه واسه فال زنگ زدی،به منم بگو لطفا جی بهت گفته

من یه ماه اقدام بودم. میدونی اون فرشته ها هیچ وقت یادشون فراموش نمیشه هیچوقت . وقتی دخترم به دنیا او ...

عزیزم بیا 😘😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مری جان زنگ زدم ازمن پرسیدجنسیتوهمه چیوپس چجوری میخادبگه ازرودانسته هاتوهم بهش گفتی؟

نه از من چیزی نپرسید..فقط چند بار گفت یه عزیزی تو زندگیت از دست دادی ....اصلا نپرسید جنسیت بچه چی بوده..من خودم گفتم پسرمو از دست دادم.اختلاف سنی من و همسرم درست گفت ..در مورد کار همسرم و شرایط کنونی کارش که فقط فقط خودمون دو تا میدونیم گفت..بعدم من خودم اخر سر که گفت یه نیت کن واسه بارداریم نیت کردم که گفت حداقل تا ۶ ماه آینده نیست و احتمال زیاد بچه دختره و تو بارداری بعدی میبینم خیلی تحت درمان و مراقبتی و همش مراحعه به پزشک داری ولی نهایتا نتیجه رضایت بخشه..

مری جان زنگ زدم ازمن پرسیدجنسیتوهمه چیوپس چجوری میخادبگه ازرودانسته هاتوهم بهش گفتی؟

خودت راجع به آینده چیزی ازش نپرسیدی؟و بارداری بعدیت؟

سلام، من نمیدونم چرا برام ادرس این تاپیک رو گذاشتید ولی از عنوان تاپیک حدس میزنم چیه، من پسر اولمو سال 94 با تشخیص اشتباه و درمان اشتباهتر پزشکای مغز و اعصاب از دست دادم، پسر دومم توی 7 ماهگی علائم مشکوکی داشت و من بخاطر ترس از دست دادنش تا 17ماهگی نبردمش دکتر و درمانی انجام ندادم، بعد اونم تا یکسال با تشخیص اشتباه دکتر مغز و اعصابش درمان سندروم وست برای قطع تشنج انجام دادیم ک بهتر نشد و جواب ازمایش ژنتیک مشخص کرد پسرم مبتلا به بیماری نادر MMA CHC  هست ک یه بیماری نادر متابولیک ارثیه ! با اینکه من و شوهرم از جد پدر و مادری باهم فامیل هستیم! به همه ی خانواده هایی ک فرزندشون رو بدون تشخیص علت بیماری از دست میدن توصیه میکنم به هیچ وجه ب هیچ وجه ب هیچ وجه ریسک نکنید و تا مشخص نشدن علت بیماری بچه ای ک از دست دادید دوباره بچه دار نشید .... به این حرفای مفت ک میگن توکل کن ب خدا هم توجه نکنید بچه من نتیجه همین توکل ب خداست ... هر روز دارم تشنج کردنشو میبینم و ب خودم و خدایی ک بهش توکل کردم لعنت میفرستم ... ریسک نکنید که یک عمر عذاب برای خودتون و زندگیتون و یه طفل معصوم نخرید...وسلام

سلام، من نمیدونم چرا برام ادرس این تاپیک رو گذاشتید ولی از عنوان تاپیک حدس میزنم چیه، من پسر اولمو س ...

سلام عزیزم الهی بمیرم... پسر اولتون به دنیا اومد یا تو شکمتون از دستش دادی اره بخدا باید همه جوانب در نظر بگیریم بعد اقدام کنیم ..فقط و فقط از خدا میخام به پسرت سلامتی بده و دلت آروم بشه..

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین