2777
2789
چراپس همه بعدچهلمشون حامله شدن من موندم یکیومیشناسم ۵ماه انداخت بعدیک ماه حامله بود

توام میتونی حتما.به سلامتی باردار بشی.فقط باردار شدی سعی کن خیلی کم به اینترنت وصل بشی و دست به گوشی باشی اصلا خطر این امواج و تشعشعاتو نمیشه نادیده گرفت

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین طود هیچ مشکلی نداشتم اصافه وزنم نداشتم اما تو بارداری گفتن مسمومیت بارداری داری میگیری انزی ...

خب دکترت چرا دارو نداد؟؟من بدبخت دیر فهمیدم آنزیمای کبدیم بالا بوده..

هپارین خیلی خوبه من غلظت خون دارم بارداری پوچم هم فک کنم به همین خاطر بود فقط امیدوارم زود باردار شم ...

عزیزم حجامت کن برا غطلت خون

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ببین فقط باید خدا بخواد بچه های ما عمرشون تو این دنیا نبوده وگرنه من دوستم بهمن ۹۷ زایمان کرد از ماه دوم بارداری پره اکلامپسی شدید داشت فشار خون بالا وحشتناک.. اضافه وزن و .. همش بستری بود و همش هر ماه میگفتن دیگه ختم بارداری..‌ ولی دخترش به دنیا اومد سالم و سلامت فقط وزنش یکم کم بود که الان ماشالله تپلی شده..

میترسم فقط باردارنشم

باید بیای خبرای خوب بهمون بدی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین