2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تو این بارداریم اسپرین و هپارین نگرفتم

اشالله بعدی بی خطره به منم گفته این دفعه باردار شدی باید اسپرین و هپارین بگیری خیلی میترسم

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
من که باید هپارین بگیرم تو بارداری چون خونرسانی به جنینم کم شده بود از عید به بعد هم باشگاه میرم رژی ...

منم از مرداد باشگاه میرم که حداقل دو ماه از زایمانم گذشته باشه..ای بابا پس اون کوفتی که من گرفتم چی بود دیگه!!  نوعی مسمومیت بارداری بود دیگه ولی هم قد شما هستم تو ماه نه بارداری ۶۵ کیلو بودم الان دو ماه بعد زایمان ۵۸ کیلو هستم ولی باید شکممو کوچیک کنم ..شانس ماست خواهر..من که نه فشار خون داشتم نه چاق بودم نه دیابت داشتم نه سابقه بیماری کبدی و کلیوی و .... همه چی نرمال و اهل فعالیت و ورزش و .. پس چه مرگم شد این بلا سرم اومد!!!

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اشالله بعدی بی خطره به منم گفته این دفعه باردار شدی باید اسپرین و هپارین بگیری خیلی میترسم

هپارین خیلی خوبه من غلظت خون دارم بارداری پوچم هم فک کنم به همین خاطر بود فقط امیدوارم زود باردار شم نازایی نکشم

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
چراپس همه بعدچهلمشون حامله شدن من موندم یکیومیشناسم ۵ماه انداخت بعدیک ماه حامله بود

اره مادر خودم این اتفاق قدیم براش پیش امده بعد 40 حامله شده اما دکترا الان میگن نه

ترخدابرام دعاکنیدامروزرفتم دکتربهم بگه میتونی باردارشی چون پریودمم تموم شده واقعابدون بچم تحملش سخته ...

انشالله امیدت به خدا باشه..به نظر منم دکترت با توجه به وضعیت روحیت گفته بعد از دو تا پریودی باردار شو احتمالا با خودش گفته ریسک بارداری پشت سر هم واست کمتره نسبت به این که ۶ ماه با این وصعیت روحی و روانیت تحمل کنی یوقت خدای نخواسته بلایی سرت میاد انقدر که بی قراری

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
منم از مرداد باشگاه میرم که حداقل دو ماه از زایمانم گذشته باشه..ای بابا پس اون کوفتی که من گرفتم چی ...

منم همین طود هیچ مشکلی نداشتم اصافه وزنم نداشتم اما تو بارداری گفتن مسمومیت بارداری داری میگیری انزیمهای کبدیم رفت بالا