2777
2789
ممنون عزیزم  انشاالله ذشما هم به زودی زود یه کوچولوی سالم و صالح رو بغل بگیری

ممنون عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم ⁦♥️⁩ دارم باهات اشک میریزم و کاملا درکت میکنم  خیلی خیلی سخته و روزهای خیلی بدی بود. منم ...

فدای دل مهربونت عزیزم

کاش میشداین خاطرات ازذهنمون پاک بشه

چقدرمن باتک تک مادرانی که دربیمارستان رجایی بچه هاشون روحین عمل یابعدعمل ازدست میدادن اشک میریختم چون ذره ای فکرنمیکردم دخترخودم کوچکترین مشکلی براش پیش بیاددیگه برسه که فوت کنه

دیگه بعدسالهاداشتم باهمه دردهاکنارمیومدم که بیماری این دخترم یکساله ازپاانداخته منو

خسته شدم خودم هزارتابیماری جسمی پادردکمردردمعده دردسردردگرفتم که همه میگن ازاعصابته

دعاکن عزیزم برای سلامتی دخترم دعاکن احساس میکنم قلب پاکی داری ودل مهربون برای سلامتی دخترم دعاکن واقعادیگه کشش ندارم

خداراشکرکه شماازاون زندگی ومردبی مسئولیت نجات پیداکردی خداراشکرگلم

امیدوارم کنارفرزندان وهمسرت سالهای طولانی خوش وخرم وسلامت باشی عزیزم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم فوق العاده شرایط سختی داشتی که اینجور که میگی هنوزم غصه و ناراحتی داری😢😢 فقط کاری که اینج ...

فدات بشم عزیزم

الهی خدادلت روشادکنه که بادعای خیرت به آرامش رسیدم

خدامیدونه یکی دوساله اصلازندگی ندارم زندگیم بابیماری دخترم جهنمی شده که اگه بخاطردختردیگه ام که خیلی کوچیکه هزاران بارخودم روراحت کرده بودم

بامرگ دخترم بیماری پدرم وفوتش وبیکاری شوهرم وهزاران مشکلات دیگه فکرکردم سهم من ازبدبختی دیگه تمومه که حدوددوساله بیماری دختره دیگم یعنی قل همون که فوت شدنابودم شدم خدامن روببخشه بعضی وقتهامیگم کاش باهم میمردن که حالااین همه عذاب نکشم

خداراشکراینجاهست که آدم بتونه دردودل کنه

بازهم ازلطفت ممنون مهربون🌷

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
فدات بشم عزیزم الهی خدادلت روشادکنه که بادعای خیرت به آرامش رسیدم خدامیدونه یکی دوساله اصلازندگی ن ...

عزیرم میشه بپرسم بیماریش چیه  طب اسلامی یا سنتی را هم امتحان کن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
۱۶ روز

من دخترم رو تا دوماه داشتم

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
فدای دل مهربونت عزیزم کاش میشداین خاطرات ازذهنمون پاک بشه چقدرمن باتک تک مادرانی که دربیمارستان رج ...

عزیزم بیماری دخترت چیه؟

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
فدات بشم عزیزم الهی خدادلت روشادکنه که بادعای خیرت به آرامش رسیدم خدامیدونه یکی دوساله اصلازندگی ن ...

عزیز دلم با این دل شکسته ام از خدا میخوام به حق آیات قرآن خدای مهربون گره از تمام مشکلاتت باز کنه و سلامتی و آرامش از این در بیاد تو خونتون درد و بلا از در دیگه بره بیرون ..آمین یا رب العالمین

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

۹ ماه از بارداریم که گذشت سنوگرافی وغربالگری گفتن بچت سالمه ودختره براش اسمش انتخاب کردم راحیل کلی هم سیمونی وعروسک خریده بوو بابام،۱۳روز مونده بود به موعد زایمانم درد گرفتم رفتم بیمارستان معاینه کردن گفتن فک نکینم بتونی طبیعی بیاری دکتر کیسه ابمو ترکوند مدفوع کرده بود تو شکمم سریع عملم کردن،بچه بدنیا اومد دختری که اینهمه انتظار کشیدم ولی صدای گریه ی دخترمو نشنیدم موقع زایمان منو سر کرده بودن چشام به ساعت بود ساعت ۴و۴۵ دقیقه صبح اوردنم توی ریکاوری لرز داشتم هرچی پتو میذاشت مادرم بازم سرد بود پرستار داشت بچه رومیبرد ان ای  سیو بستری کنن بعد رو به مادرم گفت این بچتونه این از سرش اینم از کمرش فردا نگین دکترا اینجورش کردن مگه سنو گرافی نداده دخترتون.بدنم سرد شد میگفتم حتما نشونه هس توسرش خوب میشه خودمو دلداری دادم تا ۲روز هیچی نمیخوردم چشم دوختم به پنجره اتاق بیمارستان یکدفعه جیغ کشیدم صورتمو خط خطی کردم گفتم بچمومیخام چرا بچمو نمیارن پیشم،خاهرشوهرم بلند کردم به زور با درد عمل راه رفتم تااتاق ان ای سیو گریه کردم به پرستار گفتم بچم چشه چرا هیچکی بام حرف نمیزنه گفت خانم چرا بچه ی معلول انداختن سردستت چرا سنو نشونش نداده.یکدفعه ی خانم گفت چرا گریه میکنی بچت بعددوماه سرش بزرگ میشه میمیره.بیماری بچم نقص لوله ی عصبی انسفالوسل ومیلومننگوسل بود با درد عمل ۲۰ روز بیمارستان های اهواز واصفهان بودم دنبال معالجه ی بچه ولی بی فایده بود گفتن ببرش خونه تلف میشه میمیره اگه عملش کنیم خیلی عوارض داره شنت سر میخاست بی اختیاری ادرار ومدفوع، فلجی مشکلات ذهنی.اوردمش خونه بعد ۲ ماه دختر نازم یکسره گریه میکرد بردمش دکتر گفت تاصب نمیمونه هاج واج میرفتم تو خیابونا دیگه خبر نداشتم بهم قرص خواب دادن ۲ تا ساعت ۴ صب با صدای گریه ی مادرم ومادرشوهرم خاهرشوهرم از خواب بیدار شدم دخترم فوت کرد.

😢😢😢

فدات بشم 

۹ ماه از بارداریم که گذشت سنوگرافی وغربالگری گفتن بچت سالمه ودختره براش اسمش انتخاب کردم راحیل کلی ه ...

قبل ازدواج آزمایش ندادین مشاوره ژنتیک چی ...

بچه ها من سه چهار روزه پریودم ولی فقط لکه پاهام خیلی درد داره .اولین باره اینجوریه  این ماه اورژانسی خوردم ممکنه به این خاطر باشه