2777
2789
بببنید ممنم باردارم و چند روزه به شدت بدنم میخاره  یعنی باید پیگیری کنم؟

اره حتما پیگیری کنید و برید پیش یه متخصص داخلی براتون ازمایش فوری انزیم های کبدی بده.اگه خدایی نکرده بالا باشه بستری میکنن و کنترل میکنن تا به هفته مناسب زایمان برسید

پسرهای مامان خیلی زود بود پرکشیدنتون خیلی زود😔😔چرا اخه باید نارس اونم دقیقا اولین روز ۷ماهگی به دنیا میومدین...ما خیلی دوستتون داریم مامان....۳۱ خرداد ۹۸ تولدتون بود قرار بود روز تولدتون من و باباجان خوشحالترین پدر و مادر روی زمین باشیم ولی نشد که بشه پراز استرسه وزن کم و نارس بودنتون بودیم😔😔۲تیر و ۱۰ تیر روزهای سخت زندگی من و بابا شد روز پرکشیدنتون.دلمون براتون پرمیکشه مادر.دعا کنید دلمون آروم بشه....خدایا از ما نگاه و لطفتو نگیر...دعا کنید برای همه اونایی که انتظارتشون به نداشتن ختم شد دعا کنید یه بچه سالم خدا بهمون بده😔😔
سلام گلم منم دوسال پیش دقیقا ۱۸ تیر تو ۲۶ هفته دختر عزیزمو از دست دادم و بعداز دو سال این ماه اقدام ...

متاسفم ایشاالله باردار میشی استرس و عجله نکن واسه هر چی یه حکمتی هست و این شعار نیست واقعا منم بعد۴ماه از زمان از دست دادن بچه ام اقدام کردم و دارو خوردم تا زود باردار بشم متاسفانه کیست اوردم اونم ۸سانتی و ۴سانتی و مجبور شدم ۴ماه ال دی بخورم وقفه افتاد اینقدر روانم بهم ریخته بود فقط دوست داشتم حامله بشم تا اروم بگیرم بعد پریود نمیشدم و وقتی هم میشدم خیلی خیلی کم خواهرم یائسه زودرس شده بود دکتر به منم مشکوک شد گفت برو ازمایش آز که دادم ذخیره تخمدانم خیلی کم بود دکترم گفت باردار نمیشی شاید با دارو یه فرجی بشه بعد تعطیلات عید بیا بهت دارو بدم دقیقا یه بار اونم همون تاریخی که بچمو خاک کرده بودیم و سالگردش شد ما اقدام داشتیم و دیگه رابطه نداشتیم شوهرم مریض بود کلا نا امید بودم فک میکردم اصلا دیگه بچه دار نخواهم شد تا اینکه پرسودم عقب افتاد بازم میگفتم واسه تنبلی تخمدانه و معمولیه خواستم دارو بخورم پریودم بیاد گفتم بذار بی بی بزنم که دیدم مثبته نا امید نباش خدا هواسش بهمون هست داده اش شکر و نداده اش حکمت

محتاجم به دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم شما پریناتولوژیست خوب سراغ دارید؟ 

عزیزم حتما برو تهران همیشه به راه هست برای رسیدن به مقصد🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
متاسفم ایشاالله باردار میشی استرس و عجله نکن واسه هر چی یه حکمتی هست و این شعار نیست واقعا منم بعد۴م ...

خداروشکر ..خدا حافظش باشه..در ناامیدی بسی امید است پایان شبه سیه سپید است

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام گلم منم دوسال پیش دقیقا ۱۸ تیر تو ۲۶ هفته دختر عزیزمو از دست دادم و بعداز دو سال این ماه اقدام ...

چرا از دستشون دادی.....الان تو چه مرحله ای هستی آزمایشی چیزی انجام دادی 

چرا این همه وقفه عزیزم  دکتر گفت باید دوسال بگذره؟  نگران نباش انشالله ماهای بعدی 

پسر منم همین بود عزیزم سالم سالم بود نذاشتن ببینمش بخاطر اینکه تو ذهنم نمونه .. تو سی هفته از دستش د ...

متاسفم😔😔   الان تو چه مرحله ای هستی زیر نظری یانه؟

نه نیست دکترهای شهر خودم که گفتن نمیشه میخوام برم تهران شاید اونجا حرف تازه ایی بود

کدوم شهری .بعضی دکترها چیزی نمیدونن.

منم تو ۷هفته.......... ...یادش ک میفتم جیگرم آتیش میگیرهههه..اره ...حالا میگین ماهش کم بوود..ولی دل ...

انشالله بزودی مامان میشی مامان یه بچه سالم و پر انرژی 🤗

دوستان عزیز لطفا کسانی که دوست دارند ختم قرآن انجام بدن نهایت تا آخر شب روی همین پیام ریپلای کنن که از فردا شروع کنیم.

دیگه انشالله از فردا با هر تعدادی که باشیم ختم قرآن رو شروع کنیم.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام عزیزم. خیلی متاسفم.امیدوارم بزودی باردار بشینو خدا بهتون فرزند سالم بده. با همسرتون مگه نسبت ف ...

سلام ممنونم

هیچی همش میگن اتفاقی بوده،جهش ژنتیکی بوده

ما اصلا با هم هیچ نسبتی نداریم و تو خانواده های هیچ کدوممون هم هیچ مشکلی وجود نداره

خودمم موندم تو حکمتش...

سلام ممنونم هیچی همش میگن اتفاقی بوده،جهش ژنتیکی بوده ما اصلا با هم هیچ نسبتی نداریم و تو خانواده ...

انشاله بزودی خدا بهتون بچه سالم بده

دوستان میگم سنو انومالی مگه قلب جنین را مورد بررسی قرار نمیده؟

دوستان میگم سنو انومالی مگه قلب جنین را مورد بررسی قرار نمیده؟

بله عزیزم قلبو بررسی میکنن ولی به صورت کلی.اگر بخوای کل ساختمان قلب با جزییات بررسی بشه باید اکوی قلب جنین حداگانه بدی.

من هر دو رو انجام دادم و هر دو خوب بود😢😢😢چرا داغ دلم آروم نمیشه!!هر چیزی منو یاد بارداری و بچم میندازه😭خدایا شکرت تسلیمم به خواسته ات

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست