2777
2789
من مشکلم اینه باردار که میشم پلاکت خونم افت میکنه بهش میگن تی تی پی انشالله شماهم مشکلتون حل میشه&nb ...

علت این مشکل چیه؟

فک کنم جز موارد نادر باشه.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

سلام به همگی

منم ی جورایی باهاتون همدردم

دختر اولم خدارو صد هزار مرتبه شکر سالمهذو 7 سالشه

سال 95 باردار شدم واسه مشکل کلیه تو هفته 24 سقط کردم

سال 97 هم باردار شدم و واسه سندروم داون هفته 17 سقط کردم

الان از نظر روحی اصلا حال خوبی ندارم😞😞😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی منم ی جورایی باهاتون همدردم دختر اولم خدارو صد هزار مرتبه شکر سالمهذو 7 سالشه سال 95 ...

سلام عزیزم. خیلی متاسفم.امیدوارم بزودی باردار بشینو خدا بهتون فرزند سالم بده.

با همسرتون مگه نسبت فامیلی دارید؟منظورم اینه چه ریسک فاکتورهایی داشتید که بچه سندروم داون داشته.

علت جدا شدن جفت هم به اون بیماری که طی بارداری میگیری ربط داشت؟؟ بله عزیزدلم یکی از سخت ترین لحظات ...

نمیدونم دقیقا فکر کنم به خاطر کم خونی بود

وای نگو از اون لحظه های سیاه😭😭😭

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
عزیرم یعنی هیچ راهی نیست برای بارداری سالم چندتا دکتر رفتی ؟؟

نه نیست دکترهای شهر خودم که گفتن نمیشه میخوام برم تهران شاید اونجا حرف تازه ایی بود

علت این مشکل چیه؟ فک کنم جز موارد نادر باشه.

بدن بچه ارو جسم خارجی تصور میکنی و آنتی با دی ترشح میشه و پلاکت ها درگیر میشن آره شانس سیاه من از مریضی های نادر

برا منم خیلی کوتاهی کردن

منم یک روز قبلش پیش دکتر بی شرفم بودم با ابهام و مشکوک رفتار میکرد اما با این حال سونو سی هفته رو موعدش نسخه کرد اما تا ب ارن روز نرسید و از دستش دادم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

سلام

منم دختر و پسرم رو هفته25ازدست دادم

الان فرشته ای دارم 11ماهه خداروشکر

برای همه اونایی که جگرگوشه از دست دادن,از خدا صبر و امیدواری میخوام و یه نی نی سالم و ناز

❤️
امیدوارم شماهم هرچه زودتر فرشته هاتون برگردن بغلتون.نمیدومم گفتن بندناف  

پسر منم همین بود عزیزم سالم سالم بود نذاشتن ببینمش بخاطر اینکه تو ذهنم نمونه .. تو سی هفته از دستش دادم . با اینکه شرایط رو برای ازمایش جفت و جنین فراهم نکردن بخاطر همین خودم بعدش رفتم ازمایشات رو دادم ک همون ازمایشاتی قرار بود روش انجام بدن رو من انجام دادم و دلیلش همون چیزی بود ک دکتر شیفت دیده بود دو دور بندناف دور گردنش 😥😢حتما ازمایشات ضد انعقادی رو انجام بده قبل بارداری مجددت عزیزم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
بدن بچه ارو جسم خارجی تصور میکنی و آنتی با دی ترشح میشه و پلاکت ها درگیر میشن آره شانس سیاه من از مر ...

عزیزم به معجزه خدا ایمان داشته باش.حتما بیا تهران پریناتولوژیست ویزیتت کنه.منم مشکلم که بچمو از بین برد جز موارد نادر بود

عزیزم به معجزه خدا ایمان داشته باش.حتما بیا تهران پریناتولوژیست ویزیتت کنه.منم مشکلم که بچمو از بین ...

ممنون عزیزم شما پریناتولوژیست خوب سراغ دارید؟ 

من دخترمو ۲۶هفته از دست دادم و الان گل دختر بعدم ۷ماهه کنارم خوابیده توکل برخدا قرار نیست همیشه اتفا ...

سلام گلم منم دوسال پیش دقیقا ۱۸ تیر تو ۲۶ هفته دختر عزیزمو از دست دادم و بعداز دو سال این ماه اقدام به بارداری کردم ولی نشد خیلی حالم گرفته شد 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد