2777
2789
عزیزم تاپیکت خوندم  پسر منم مشکل قلب داشت...برا دوقلوها قبلش آزمایش ژنتیک اینا  انجام دادی

نه عزیزم .. پسرم که فوت کرد از ازدواج اولم بود که عموش و پسرعموش هم ناراحتی قلبی داشتن. دوقلوهام از ازدواج دومم هستن. که فقط آزمایش و سنوگرافی و غربالگری ها رو بعلاوه اکو قلب جنین به درخواست خودم.. دادم 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم خارش ساق پاهام فقط چند روز آخر بود.قبل زایمان آزمایش دادم فقط آنزیمای کبدیم بالا بود.پلاکت ...

نه من تهران نیستم

پسرهای مامان خیلی زود بود پرکشیدنتون خیلی زود😔😔چرا اخه باید نارس اونم دقیقا اولین روز ۷ماهگی به دنیا میومدین...ما خیلی دوستتون داریم مامان....۳۱ خرداد ۹۸ تولدتون بود قرار بود روز تولدتون من و باباجان خوشحالترین پدر و مادر روی زمین باشیم ولی نشد که بشه پراز استرسه وزن کم و نارس بودنتون بودیم😔😔۲تیر و ۱۰ تیر روزهای سخت زندگی من و بابا شد روز پرکشیدنتون.دلمون براتون پرمیکشه مادر.دعا کنید دلمون آروم بشه....خدایا از ما نگاه و لطفتو نگیر...دعا کنید برای همه اونایی که انتظارتشون به نداشتن ختم شد دعا کنید یه بچه سالم خدا بهمون بده😔😔
عدرخواهی می کنم شما یادتون هست که آنزیمای کبدیتون چند بوده؟

بهم نگفتن اصلا.من انقد بخاطر بچه هام حالم بد بود اصلا نپرسیدم ولی پرستار دوست خودم بود و میگفت خیلی بالاست.منم اصلا پیگیر نشدم سلامتی بچه هام مهم بود که متاسفانه ازدست دادمشون

پسرهای مامان خیلی زود بود پرکشیدنتون خیلی زود😔😔چرا اخه باید نارس اونم دقیقا اولین روز ۷ماهگی به دنیا میومدین...ما خیلی دوستتون داریم مامان....۳۱ خرداد ۹۸ تولدتون بود قرار بود روز تولدتون من و باباجان خوشحالترین پدر و مادر روی زمین باشیم ولی نشد که بشه پراز استرسه وزن کم و نارس بودنتون بودیم😔😔۲تیر و ۱۰ تیر روزهای سخت زندگی من و بابا شد روز پرکشیدنتون.دلمون براتون پرمیکشه مادر.دعا کنید دلمون آروم بشه....خدایا از ما نگاه و لطفتو نگیر...دعا کنید برای همه اونایی که انتظارتشون به نداشتن ختم شد دعا کنید یه بچه سالم خدا بهمون بده😔😔
منم پسرموهفته۳۵ازدست دادم.علتشم مشخص نشد...۲۶اردیبهشت سزارین شدم.این دومین سزارینم بود اگه خدای نکرد ...

متاسفم عزیزم...از جنین آزمایش نگرفتن چرا علتش مشخص نشد..بچه اولتون چی اون سالم بود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من ۲۶ هفته پسرهامو ازدست دادم.انزیم های کبدیم بالا بود.من خارش داشتم ولی دکترم چک نکرد.کوتاهی کرد.اگ ...

یعنی دنیا اومدن  بعد از دست دادی یا تو شکمت   متاسفم عزیزم 😔توکل کن به خدا 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام منم بچم تو 19 هفتگی به خاطره مشکل قلبی سقط کردم روزهای سختی میگذرونم منم بیمارستان بودم برای سق ...

عزیرم میشه بگی قلبش چه مشکلی داشت یعنی اگه دنیا میومد نمیشد درمانش کرد  ازدواجتون چی فامیلیه  ...انشالله بزودی مامان میشی

[QUOTE=96358556]بهم نگفتن اصلا.من انقد بخاطر بچه هام حالم بد بود اصلا نپرسیدم ولی پرستار دوست خودم بود و میگفت خیلی ...[/QUOTE😔😔انشالله جاشون سیز بشه

من هم هستم و زیر نظر دکترم اجازه اقدام رو نداده

چرا عزیزم  مشکلت چی بود 

چند وقته از دست دادی چرا دکتر اجازه اقدام نداده

سلام دوستان.منم پسرمو توی هفته ۳۴ از دست دادم.در واقع بچم تو شکمم مرد.الان حدودا ۴۵ روزه این اتفاق ا ...

یعنی چی؟ منم ۲۵هفته بچمو ازدست دادم و انزیمهامم بالا بود یعنی بخاطر اونه؟ چطوری زایمان کردین

نه عزیزم .. پسرم که فوت کرد از ازدواج اولم بود که عموش و پسرعموش هم ناراحتی قلبی داشتن. دوقلوهام از ...

انشالله همیشه دلت شاد باشه عزیزم و صدوبیست سال عمر با عزت به بچه هات بده 😍