2777
2789
عنوان

بچم دوبار بالا آورد چیکار کنم

66 بازدید | 13 پست

سه سالو نیمشه

بار دوم آب خورد همونم بالا آورد 

الان شربت دمیترون دادم

غذا چی بدم بهش

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببر دکتر. چرا آخه

نمیدونم خودمم 

الان آخه دکتر کودکان در دسترس ندارم تا صبح بشه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
یه ساعت بعد استفراغ اش بهش نون خشک و چای نبات کمرنگ بده

باشه عزیز مرسی

اگه بی دلیل اینطوری شد پودر زنجبیل با آب گرم و نبات یا عسل

زود خوبش میکنه

شربت استامینفونم احتیاط داشته باش اگه تب کرد بده بهش

فردا خوب میشه انشالله

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

وقتی بالا میاره نباید چیزی بدی بخوره اگه ضد تهوع داری بهش بده تا یک ساعت چیزی نخوره بعدش سوپ سبک بده 

اگه باز بالا اورد تنها راهش امپوله ببر دکتر امپول ضد تهوع بزنن خوب میشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اگه بی دلیل اینطوری شد پودر زنجبیل با آب گرم و نبات یا عسلزود خوبش میکنهشربت استامینفونم احتیاط داشت ...

مرسی 

اره تب نداره 

وقتی بالا میاره نباید چیزی بدی بخوره اگه ضد تهوع داری بهش بده تا یک ساعت چیزی نخوره بعدش سوپ سبک بده ...

آب خواست دادم چیز دیگه ندادم 

مرسی اره تب نداره

الان نداره ممکنه نصف شب تب کنه

بچه های من و همسایه و فامیل همشون هفته پیش اینطوری شدن

زنجبیلو حتما بده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
الان نداره ممکنه نصف شب تب کنهبچه های من و همسایه و فامیل همشون هفته پیش اینطوری شدنزنجبیلو حتما بده

اره شب باید چک کنم