2777
2789
بچه ها شما درباره ی بیمه ی سامان اطلاعات دارین؟ میخوام قبل بارداری خودمو بیمه تکمیلی کنم؟ فقط شرکت س ...

فکر میکنم داشته باشه عزیزم

تو نت سرچ بزنی

شماره تلفن داره واسه مشاوره گرفتن

زنگ بزن بهت کامل توضیح میدن

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سعی میکنم دوباره شروع کنم اما یکی، دو روز خوبم،بازم روحیه ام از دست میدم خدا خودش بهمون کمک کنه ...

اگه قرار بود
که نتونی انجام بدی
اصلا خدا توی این مسیر قرارت نمیداد
پس نا امید نشو و ادامه بده....

این جمله من و خیلی آروم میکنه😊

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
اگه قرار بود که نتونی انجام بدی اصلا خدا توی این مسیر قرارت نمیداد پس نا امید نشو و ادامه بده.... ...

عالی بود 👌❤️

چند جا زنگ زدم واسه بیمه ولی گفتم شاید کسی استفاده کرده باشه ببینم حرفشون واقعا حرفه خدماتشون خوبه 

بره کوچولو، عزیزم بهتری؟  حالت بهتر شده؟  رژیم شروع کردی؟  انشالله هرجا هستی برقرا ...

عزيز دلم ممنونم از احوال پرسيت شكر خدا خوبم بهترم ديگه قبول كردم امانت خدا رو بهش پس دادم بعضي روزا دلم ميخاد بتركه مخصوصا ك ٥،٦نفر فاميلامون باردارن امروز فردا بچشوم دنيا مياد

رژيم نه نميگيرم فقط شبا چاي آلبالو ميخوريم و بادوم درختي سپردم بخدا از ته قلبم ازش خاستم سوپرايزم كنه خودش گفته بعد از سختي اسونيه🖤🖤🖤

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤
عزيز دلم ممنونم از احوال پرسيت شكر خدا خوبم بهترم ديگه قبول كردم امانت خدا رو بهش پس دادم بعضي روزا ...

انشالله عزیزم به آرزوی قلبیت برسی

انشالله خدا هم روزی شمارو زوتر بده، خدا خیلی مهربونتر از چیزی که ما تصور می کنیم مصلحت بچه های ما در این بود که پر بکشن. 

خوشحال شدم که داری کم کم اقدام می کنی انشالله زود زود بیایی خبر بارداری بدی عزیزم 😘

انشالله عزیزم به آرزوی قلبیت برسی انشالله خدا هم روزی شمارو زوتر بده، خدا خیلی مهربونتر از چیزی که ...

قربونت برم. عزيزم دختر آسموني من امروز سه ماهه شد😔

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤
2810