2777
2789
سلام من ۲سقط و یه مرده زدایی داشتم ۳۳هفته دوروز تو شکمم مرده بود سزارین شدم بچه ام کبد ومثانه اش بزر ...

خیلی متاسف شدم 

منم دو تا سقط و یه مرده زایی تو ۲۷ هفته داشتم ، فامیل نیستیم و طبق مشورت با چندتا دکتر گفتن نیازی به آز ژنتیک نیست و فقط همون کاریوتایپ اینا انجام دادیم .خداروشکر بعدش صاحب فرزند سالم شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تو بارداریاتون‌ دارو هم مصرف کردین؟

بله 

بارداری سومم داروهای ایمنی و انعقادی داشتم که خب بارداریم موفق نبود و مرده زایی کردم

بارداری چهارمم فقط داروهای انعقادی داشتم که خداروشکر بچم سالم دنیا اومد 

سلام دوستای گلم

منم از قدیمی های تایپیک ام

بله منم روزهای سختی گذروندم داستانم وسطای تایپیک هست

پسرم هفته ۳۹ تو شکمم فوت شد با جدا شدن جفتم

مرداد ۹۸ از دست دادمش و سزارین شدم و ۴ماه بعدش مجدد باردار شدم

ناامید نباشین سختی ها میگذرن 

صبور باشین توکل کنید و امیدوار

برای همه شما آرزوی فرزندی سالم و صالح دارم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام دوستای گلم منم از قدیمی های تایپیک ام بله منم روزهای سختی گذروندم داستانم وسطای تایپیک هست پ ...

الهی شکر عزیزم♥ موفقیت شما باعث دلگرمی و انرژی ما میشه♥🙏🏻

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
خیلی متاسف شدم  منم دو تا سقط و یه مرده زایی تو ۲۷ هفته داشتم ، فامیل نیستیم و طبق مشورت با چن ...

خدا رو شکر عزیزم که بالاخره حس زیبای مادری رو تجربه کردی♥ واقعا ازتون التماس دعا دارم😞♥🙏🏻

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
خدا رو شکر عزیزم که بالاخره حس زیبای مادری رو تجربه کردی♥ واقعا ازتون التماس دعا دارم😞♥🙏🏻

ممنونم عزیزم ،الهی قسمت تک تک چشم انتظارا مخصوصا شما و بقیه دوستانی که تو این تاپیک حضور دارن 

خدا بزرگه ،از رحمت خدا ناامید نشید ،من سر این بارداری آخرم با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردم و حتی کم مونده بود زبونم لال دخترم رو تو ۳۴ هفته از دست بدم، خیلی مشکلاتم زیاد بود از لکه بینی و تهدید به سقط گرفته تا مشکل خونرسانی و مشکل در سونوی انومالی و آمینوسنتز شدن،کوتاه شدن طول سرویکس و حتی یه تایمی اوضاع جنین داشت میرفت به سمت مشکلی که تو بارداری قبلی پیش اومده بود ولی خداروشکر بخیر گذشت ، آخر هم که جفتم جدا شده بود ولی علائمی نداشتم و بی خبر بودم و فقط بر حسب اتفاق از روی ضربان قلب جنین متوجه شدن و اورژانسی تو ۳۴ هفته سزارین شدم و دخترم ۵ روز بستری شد و خودمم کرونام مثبت بود و با یه حال خراب بستری شدم . روزایی خیلی سختی گذشته بهم ولی خدا بالاخره سهم دل ما رو هم داد.

الهی قسمت همه چشم انتظارا یه بارداری راحت و بی دردسر با یه سرانجام شیرین

من سه سال پیش دقیقااااا تو همچین روزی یعنی ۲۳ بهمن دخترم تو شکمم ایست قلبی کرد و از دست دادمش واسه همین این روزا مجدد مسیرم افتاده این تاپیک تا به شکرانه مادرشدنم بتونم باحرفام یکمی امید بدم به دوستانی که روزای سختی رو میگذرونن .

۲۳ بهمن سال ۹۹ من دخترم رو از دست دادم 

۹ ماه بعدش مجدد باردار شدم و دکتر دقیقا تاریخ ۲۳ بهمن رو برام نوشت که برم برای سونوی ان تی ،و الان خداروشکر دخترم سالم و سلامت کنارمه 

به من حتی به خاطر مشکلی که تو بارداری قبلیم پیش اومده برای جنین و همچنین سابقه دو تا سقطام، یکی از دکترای خیلی معروف تهران بهم گفت تخمک اهدایی باید بگیری!!! 

من حتی به خاطر شرایط روحیم ذخیره تخمدانم خیلی کم شده بود و به قول دکتر آزمایشگاه مثل یه خانم ۴۵ ساله شده بودم و رفتم جنین فریز کنم که دکتر ناامیدم کرد و گفت با این ذخیره سخته جنین تشکیل بشه ! 

یک دنیا استرس و نگرانی و ناراحتی که یعنی میشه منم مادر بشم با این شرایط ذخیره تخمدان و مشکلاتی که تو بارداری های قبلی داشتم که ممکن بود بازم تکرار بشن 

بی نهایت خسته بودم ولی بازم شروع کردم و توکل کردم به خدا و واقعا از ته ته دلم ازش خواستم که تمام پشت و پناهم باشه و دستمو بگیره و خداروشکر خدا کمک کرد که بالاخره منم مادر بشم و تموم بشه تموم اون کابوس ها 

به من حتی به خاطر مشکلی که تو بارداری قبلیم پیش اومده برای جنین و همچنین سابقه دو تا سقطام، یکی از د ...

اخی خداروشکر که سختی هات تموم شدن و مادر شدی

جدا شدن جفت خیلی خطرناکه من بچه اولم تو هفته ۳۹ با جدا شدن جفت از دست دادم و ۴ماه بعدش باردار شدم ۴سال گذشته از اون روزا

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
اخی خداروشکر که سختی هات تموم شدن و مادر شدی جدا شدن جفت خیلی خطرناکه من بچه اولم تو هفته ۳۹ با جدا ...

ممنونم عزیزم 

خیلی متاسفم برای اون اتفاق تلخی که براتون افتاده و خداروشکر که بعدش طعم مادرشدن رو چشیدید

بله واقعا خدا بهم رحم کرد که دخترم الان کنارمه 🥺

من سه سال پیش دقیقااااا تو همچین روزی یعنی ۲۳ بهمن دخترم تو شکمم ایست قلبی کرد و از دست دادمش واسه ه ...

الهی شکر♥🙏🏻 امیدوارم خدا روی خوش زندگی رو به همه مادرهای داغدیده نشون بده و از صدقه سر اونها و بچه هاشون به منم یه بچه سالم بده😞💔

اخی خداروشکر که سختی هات تموم شدن و مادر شدی جدا شدن جفت خیلی خطرناکه من بچه اولم تو هفته ۳۹ با جدا ...

الهی شکر که روزای سختتون تموم شد♥🙏🏻

برام دعا کنید روزهام خیلی سیاه و تلخ میگذرن😞💔

الهی شکر که روزای سختتون تموم شد♥🙏🏻 برام دعا کنید روزهام خیلی سیاه و تلخ میگذرن😞💔

ممنون عزیزم

نگران نباش تحمل کن میگذرن

توکل کن و امیدوار باشن به آینده

برات بهترین ها رو ارزو میکنم

ان شاءالله به زودی دامنت سبز بشه وبه سلامتی به دنیاش میاری

الهی شکر♥🙏🏻 امیدوارم خدا روی خوش زندگی رو به همه مادرهای داغدیده نشون بده و از صدقه سر اونها و بچه ...

ممنونم عزیزم 

الهی آمین ، توکلتون به خدا باشه قطعا سهمتون پیش خدا محفوظه.

منم روزی تو شرایط شما بودم و درکتون میکنم که چقدر روزهای سختی رو میگذرونید ولی تموم میشه این روزا یکمی صبوری کنید فقط. داستان های من و بقیه دوستانی که بعد از تلخیای زیاد مادر شدیم رو گوشه ذهنتون نگه دارید تا امیدی بشه برای ادامه ی راهتون.خدا همراه و پشت و پناهتون باشه عزیزم ❤️

2810