2777
2789
اونایی که بچشون رو سالم بغل میگیرن خدا رو شکر. من هیچوقت بد هیچ بچه ای رو نخواستم. منظورم اونایی بود ...

میدونم عزیزم؛ گفتم که غصه نخوری. ایشالا به زودی همینجا از روزای شیرین و قشنگت میگی و به مادرا انرژی میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل که بچمو از دست داده بودم متن زیر رو تو یکی از همین تاپیکا خوندم ،اگر اشتباه نکنم خانمی بودن که ایشونم بچشونو از دست داده بودن،حس خوبی از نوشته گرفتم،روی یه کاغذ نوشتمش،و تو این یک سال گاهی با خودم مرورش میکنم

👇👇👏

با تمام وجودم دردتو میفهمم منم متتفر بودم از همه، حتی مثلا میخواستم برای چهلمش حلوا بپزم یحوری مسخر ...

سلام

اون جمله بعد چند ماه همسرت از گریه ها و کسلی ت خسته بشه رو خوب اومدی.

من حتی متوجه خیانتش هم بعدها شدم😔

اصلا باوووووورم نمیشد.

نگو اون موقع ها که من تنها درگیر احساساتم بودم آقا خودشو جای دیگه مشغول کرده بوده.

برای همینه میگم حواستون به شوهرهاتون باشه

ممکنه از اقاتون بعید باشه

ولی زمونه پر شده از زنهای بیوه و مطعلقه که حسرت شوهر شما رو میکشند.

حالا منم سه ماه باهاش جنگ و جدل و تهدید و فلان 

تهش گفت ارتباط فقط مجازی بوده. منم دعوا کردم و همش گفتم حتما تا پای رابطه رفتی و نتونستم چیز زیادی ثابت کنم.

ولی پیامک اون زن بیوه رو دیدم که نوشته بود عشقم شبت بخیر

یا عشقم از دوریت بدجور سوزش گرفتم...

ولی خیانت دقیقا مثل از دست دادن بچم برام سنگین بود.

اون خیانت رو که دیدم داغ بچم فراموشم شده بود.

چون داشتم زندگیمو از دست میدادم. و شوهرم یه لقمه اماده برای کسی دیگه ای شده بود.

الانم از دلم بیرون نمیره این کارش و عشقم بهش مثل سابق نیس.

ولی کامل اصلاح شده  و میگه زندگیشو دوس داره و یه شیطنت مردونه بوده.

😉

خواستم تجربه امو دراختیارتون بزارم که اشتباه منو تکرار نکنید. دور برمون پر شده از بیوه و مطعلقه که ...

الهی عزیزم😞 وسط این مصیبت دیگه خیانت خیلی نامردیه.

زجری که مادر میکشه همیشه به مراتب بیشتره اما مردها با وجود اینکه هیچ دردی رو تحمل نکردن و غمشون هم کمتره اما بجای همراهی یه بلا به بلاهای زنشون اضافه میکنن😞

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
سلام اون جمله بعد چند ماه همسرت از گریه ها و کسلی ت خسته بشه رو خوب اومدی. من حتی متوجه خیانتش هم ...

چقدر نامردی واقعا

از هر طرف نگاه میکنی میبینی چقدر ما خانومها گناه داریم

آیا اونها هم تو سختی ها همین ترسو دارن که اگه زیادی غرق مشکلشون بشن ما هم بریم سمت خیانت؟؟

متاسفم عزیزم، ممکنه برای هممون پیش بیاد یا ممکنه اصلا اتفاق افتاده باشه و نفهمیده باشیم، هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست

امیدوارم یکروزی مسیر زندگی هر خانوم طوری باشه که اگه خواست کنار کسی زندگی کنه فقط و فقط از سر عشق باشه نه اجبارهای اجتماعی و نیاز اقتصادی و امنیت و ...

واقعا خیلی ضربه سختی هست و هیچ کس لایق تحمل درد خیانت نیست

اونم ماهایی که وجودمون خورد شده

سلام اون جمله بعد چند ماه همسرت از گریه ها و کسلی ت خسته بشه رو خوب اومدی. من حتی متوجه خیانتش هم ...

چقدر دردم اومد،خدا به داد دلت برسه وقتی فهمیدی

چقدر بی وجدان

نمی دونم خدا چی تو وجود این مردها گذاشته واقعا....

این ماه هم گذشت و دوباره پریود شدم،یک سال بیشتر میگذره از زایمانم و از دست دادن نوزادم چرا باردار ن ...

بارداری قبلی ماه چندم‌ اقدام باردار شدین؟

منم‌ ۳ ماهه‌ اقدامم‌ ولی هنوز باردار‌ نشدم

چقدر دردم اومد،خدا به داد دلت برسه وقتی فهمیدی چقدر بی وجدان نمی دونم خدا چی تو وجود این مردها گذا ...

سلام عزیزم. خوبی؟ نی نی خوبه؟♥

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
این ماه هم گذشت و دوباره پریود شدم،یک سال بیشتر میگذره از زایمانم و از دست دادن نوزادم چرا باردار ن ...

الهی 😞😞😞 

بارداری قبلی چند وقت اقدام بودی تا گرفت؟

منم فردا ماهگرد تولد پسرمه😭😭😭

سلام عزیزم. خوبی؟ نی نی خوبه؟♥

سلام گلم

بله

فقط درد دارم،می ترسم ی وقت زودتر دنیا بیاد و خدایی نکرده چیزی بشه

چون بچه قبلم ۳۶ هفته بود و اگر این یکی زودتر بخواد بیاد دیگه واقعا زایمان زودرس میشه

می ترسم

دعا کنید به موقع و سلامت به دنیا بیاد